Újdonságok –

Korrózió elleni védelem és kétfokozatú kúpkerekes hajtóművek

A NORD DRIVESYSTEMS hosszú éves tapasztalatot, átfogó szakismeretet és innovatív megoldásokat kínál az élelmiszeripar és italgyártás számára.

Glattmotor 2-stugiges Kegelradgetriebe

Bargteheide , 2017-09-14

Az alumíniumból készült hajtóművek élelmiszeriparban való alkalmazásához a NORD az nsd tupH felületkezelést kínálja. A rozsdamentes acél és festékbevonattal ellátott típusokhoz képest ez jelentős költségmegtakarítást eredményez a beszerzés, ill. üzemeltetés során. Az alumínium felület az eljárás során edzésen megy keresztül, és a sealer réteg a felület jellemzői miatt kiválóan tapad. A felület az élelmiszeriparban és az italgyártás területén alkalmazott számos savval és lúggal szemben ellenálló.

Ideális megoldás az élelmiszeriparban

A NORD NORDBLOC.1 teljesítményorientált, kétfokozatú kúpkerekes hajtóművei korrózióálló „washdown” (lemosható) alumíniumötvözetből készülnek. Lapos motorral kombinálva a hajtóművek különösen könnyen tisztíthatók. Újdonság a NORD kínálatában: A legkisebb építési nagyság 50 Nm kihajtónyomatékig és 3,58 és 61,88 közötti áttételekhez.

Az élelmiszeripar és italgyártás számára készülő innovációkat a NORD világszerte vásárokon mutatja be, így a Vietfood (Vietnam), Drinktec (Németország) és Anuga FoodTec (Németország) kiállításokon.