Újdonságok –

A NORD Vanderlande Supplier Award díjat kapott

A NORD DRIVESYSTEMS szeptember 12-én átvehette a neki odaítélt Vanderlande Supplier Award 2017 díjat.

Getriebebau_NORD_Vanderlande_Award_2017

Bargteheide , 2017-10-11

A NORD DRIVESYSTEMS a vállalat kiváló működési hatékonyságáért és az ellátási láncban tanúsított reakcióképességéért, jelentős innovációs képességéért és gyorsaságáért, valamint erős versenyképességéért részesült az elismerésben. A NORD regionális gazdálkodásáért felelős Jan-Christoph Block vette át a díjat a Vanderlande Supplier Day 2017 keretében.

A Vanderlande Industries a raktári folyamatautomatizálás egyik vezető fővállalkozója, valamint piacvezető a repülőtéri és a csomagszállítási és -elosztási piac logisztikai folyamatai értékorientált automatizálásának területén. A NORD DRIVESYSTEMS évek óta szakértői szerepben szorosan együttműködik a Vanderlande Industries vállalattal a testre szabott hajtástechnika területén. Jan-Christoph Block nagy sikerként tekint az elismerésre: „Évek óta szállítunk hajtástechnikát a Vanderlande vállalatnak, és a közreműködésünk számos sikeres nagy volumenű projektben büszkeséggel tölt el bennünket. A díj motivációt jelent számunkra a meglevő üzleti kapcsolat további aktív bővítésére és az intralogisztika területén jelentkező új kihívások közös kezelésére.”

A vállalatról

A napjainkban 3600 munkatársnál is többet foglalkoztató NORD DRIVESYSTEMS több mint 50 éve foglalkozik hajtástechnika fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével, amivel nemzetközi szinten az iparág egyik vezető komplettmegoldás-szállítója. A standard hajtások mellett, a NORD speciális igényeket kielégítő alkalmazásspecifikus megoldásokat is szállít például energiatakarékos és robbanás ellen védett rendszerekkel. A 2016-os üzleti évben a vállalat éves forgalma 560 millió euró volt. A NORD a világ 89 országában működtet leányvállalatokat és van jelen értékesítési partnerek révén. A sűrű értékesítési és szervizhálózatának köszönhetően szavatoltak a termékek optimális elérhetőségét biztosító rövid szállítási határidők és az ügyfélközeli szolgáltatások széles köre. A NORD sokoldalú hajtómű-kínálatában megtalálhatók a 10 Nm és 250 Nm közötti nyomatékkal készülő típusok, a 0,12 kW és 1000 kW teljesítmény közötti villanymotorok és a frekvenciaváltókkal megvalósuló akár 160 kW teljesítményelektronika. A NORD kínálatában mind a hagyományos kapcsolószekrénybe szerelhető frekvenciaváltók, mind pedig a decentralizált és teljesen integrált hajtásegységek megtalálhatók.