Újdonságok –

Hajtásmegoldások a repülőtéri ipar számára:inter airport Europe 2017

2017. október 10. és 13. között rendezték meg a 21. nemzetközi szakkiállítást és vásárt, amelynek középpontjában a repülőtéri berendezések, technológiák, dizájn és szolgáltatások álltak. Az inter airport Europe a repülőtéri ipar első számú világkiállítása és vására, amely kétévente kerül megrendezésre. A kiállítás leghangsúlyosabb témakörei ebben az évben a digitalizálás és az automatizáció voltak. A NORD DRIVESYSTEMS is jelen volt a müncheni vásáron, és a repülőtéri csomaglogisztika számára kifejlesztett innovatív hajtásmegoldásokat mutatott be.

inter airport europe 2017

Bargteheide , 2017-10-16

A NORD többek között a NORDAC LINK terepi elosztóval érkezett, amely egy rugalmasan a motor közelébe építhető hajtásvezérlés. A NORDAC LINK frekvenciaváltóként (7,5 kW teljesítményig) és motorindítóként (3 kW teljesítményig) érhető el, és igény és alkalmazási terület szerint szabadon konfigurálható. A terepi elosztó a piacon elérhető valamennyi buszrendszert támogatja, és egyszerűen integrálható a modern automatizálási rendszerekbe. A NORDAC LINK elosztót energiatakarékos, kis karbantartási igényű és standardizált LogiDrive hajtásmegoldásként is használják az intralogisztika és a repülőtéri alkalmazások területén. A termék a szakmai közönség körében nagy érdeklődésre tartott számot. A hajtóművesmotor-változatok standardizálásával a már adottnak tekinthető energiamegtakarítás mellett, a pótalkatrész-ellátás és a mérnöki munka területén is költségmegtakarítás érhető el. Az új termékein és intelligens hajtásmegoldásain felül, a NORD a széles körű projekttervezési szolgáltatásait is bemutatta. A NORD a projektek valamennyi fázisában a kialakítástól az üzembe vételen át a szervizig bezárólag támogatja a berendezésgyártókat és -üzemeltetőket az igényeik szerinti hajtásmegoldások megvalósításában.

A NORD DRIVESYSTEMS számára teljes sikerrel zárult az inter airport Europe kiállítás és vásár. Az intralogisztikai megoldások szakértői örömmel fogadták a szakma vállalat standjára ellátogató képviselőit, a bemutatott termékek és megoldások iránt tanúsított nagy érdeklődést és a világ minden részéről érkezett érdeklődőkkel létesített jó kapcsolatokat. És volt még egy jó okuk az örömre: A German Airport Technology & Equipment E.V. (GATE) idén ünnepli a 25 éves fennállását, és ez alkalomból a támogatóival együtt ünnepelte a jubileumát a vásáron. A GATE szponzoraként természetesen a NORD sem hiányozhatott az eseményről.

További részletek