Újdonságok –

20 éves jubileum: A NORD DRIVESYSTEMS Szlovákiában

2017. október 20-án ünnepelte a NORD-Pohony, s.r.o., a NORD DRIVESYSTEMS szlovák leányvállalata fennállásának 20. évfordulóját. A leányvállalatot a NORD GmbH alapította Pozsonyban 1997-ben; a vállalatnak kezdetben két munkatársa volt.

20th anniversary of NORD Pohony slovakia

Bargteheide , 2017-11-23

A tisztességes, rugalmas és ügyfélközeli munkájának köszönhetően, a leányvállalatnál ma már nyolc munkatárs dolgozik, három fiókot tart fenn és 2015-ben mintegy 4,3 millió eurós forgalmat bonyolított. 2001-ben megnyitotta második irodáját Rózsahegyen, amely ebben az évben rekordforgalmat könyvelhetett el. Egy évvel később már létre is jött a harmadik értékesítő iroda a kelet-szlovákiai Kassa városában. A NORD-Pohony a NORD DRIVESYSTEMS komplett szervizkínálatát nyújtja, és ezen felül egy sor régi ügyfélt szolgál ki, akik a vállalat számára jelentős bevételt hoznak. Közéjük tartozik a KPK, Drevoindustria, Strojstav, Kabelschlepp, Konštrukta és a Premetal.

A jubileum alkalmából 2017. október 20-án ünnepséget tartottak a trencséni Hotel Elizabeth szállodában. Az ügyfelek mellett, a vendégek között voltak a NORD osztrák, cseh és magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatói, valamint Ullrich Küchenmeister, a NORD DRIVESYSTEMS vezérigazgatója.

Jozef Královič, a NORD-Pohony ügyvezetője optimista a tekintetben, hogy a NORD-Pohony tevékenysége az elkövetkező 20 évben még sikeresebben alakul. Ennek okát a munkatársaiba és a tapasztalatukba vetett bizalomban jelölte meg, illetve abban a magas szintű professzionális támogatásban, amelyet a NORD-Pohony az ügyfeleinek nyújt.