Újdonságok –

Hajtásmegoldás csomagkezelő központok számára–Gördülékeny folyamatok és gyors kiszállítás

Megbízható, robusztus, hálózatba kötött és intelligens–a NORD egyénileg konfigurálható és Ipar 4.0 képes hajtásmegoldásokat kínál csomagkezelő központok számára.

bcs_customer

Bargteheide , 2018-02-12

A csomagkezelő központok szigorú követelményeket támasztanak a hajtástechnikával szemben: Az üzemzavarok és állásidők elkerülése érdekében a hajtásoknak a lehető legmegbízhatóbban kell működniük. A szükséges hajtásegységek nagy száma miatt a rendszereknek ezen felül nagy hatásfokot is kell kínálniuk. Ez alacsonyabb üzemeltetési költségeket eredményez. Az egyszerű telepítés, kezelés és karbantartás, valamint az Ipar 4.0 képesség megléte szintén szükséges.

A NORD kúpkerekes és csigakerekes hajtóműves motorok gyors és megbízható csomagszállítást szavatolnak. A tartós kopásálló fogazással rendelkező hajtóművek az állandó igénybevétel ellenére kis karbantartási igényűek és hosszú élettartamúak. A túlterhelhető motoroknak köszönhetően, a szállítóberendezésben levő hajtásegységek nagy száma ellenére csak kezelhető és átlátható számú változatokra van szükség. A frekvenciaváltók dugaszolhatók, és karbantartás esetén gyorsan és egyszerűen kicserélhetők.

A decentralizált frekvenciaváltók hálózatba kötöttek, és különböző interfészeken keresztül kommunikálnak egymással. Az integrált PLC szabadon konfigurálható, és önálló vezérlési feladatok ellátására képes. Ha például egy adott rakodóhídon feltorlódnak a csomagok, a szállítószalag automatikusan lelassítható. Ezzel elkerülhetővé válnak az állásidők. A hajtások folyamatos állapotfelügyeletére is lehetőség van.

A NORD decentralizált intelligens hajtásmegoldásai a világ minden részén gördülékeny folyamatokat és gyors kiszállítást szavatolnak. A NORD mintegy 1100 decentralizált hajtást szállított a francia Chronopost postaszolgáltató csomagkezelő központjának. A Párizstól délre található elosztóközpont Európa egyik legnagyobb teljesítményű csomagszállító létesítményének számít. Maximális kapacitása óránként 30 000 csomag. Ausztrália leggyorsabb, Melbourne-ben működő csomagválogató létesítményének (óránként akár 35 000 darab) is több mint 1000 motort és hajtást szállított a NORD.

RÖVIDEN: NORD-hajtásmegoldások csomagkezelő központok számára

  • Állásidők elkerülése a frekvenciaváltókba épített PLC-nek köszönhetően
  • Változatok nagy számának csökkentése
  • Nagy hatásfokú motorok
  • Hosszú élettartam
  • Kis karbantartási igény
  • Plug-and-play dugaszoló csatlakozók az egyszerű telepítés és karbantartás érdekében
  • Gyorsan üzembe állítható előre programozott frekvenciaváltók