Újdonságok –

A NORD DRIVESYSTEMS első alkalommal vesz részt a Tire Technology 2018 kiállításon

A NORD DRIVESYSTEMS 100-nál több iparágnak nyújt standardizált és egyénre szabható megoldásokat. Tapasztalatát, innovációs képességét és műszaki know-how-ját a Bargteheide-i hajtásspecialista most az abroncsiparban is kamatoztatni kívánja.

Tire Technology 2018

Bargteheide , 2018-02-07

2018. február 20. és 22. között a NORD első alkalommal jelenik meg a hannoveri Tire Technology kiállításon, amely Európa legfontosabb abroncsgyártói vására és konferenciája. Dr. Omar Sadi, a NORD ügyvezető igazgatója: „Intelligens hajtásmegoldások rendszerszállítójaként, a tervezéstől a gyártáson át a szervizszolgáltatásig mindent egy kézből kínálunk. Hajtástechnikánkat a hosszú élettartam, kis karbantartási igény, a saját gyártás nagy aránya, valamint a lehető legnagyobb energiahatékonyság jellemzi – olyan tulajdonságok ezek, amelyekből az abroncsipar is profitál. Ezen felül azon kevés gyártó közé tartozunk, akik extruder karimákat is előállítanak.”

Az abroncsipar megkerülhetetlen fórumaként a Tire Technology vásárt 2018-ban 18. alkalommal rendezik meg.

A NORD kiállítóhelyét az 1006-os standon találja. 2018. február 20-án és 21-én a NORD a 36-os pavilonban (a 16-os és 26-os csarnokok között) található „technológiai akadémián” 17 órától munkaidő utáni sörözésre várja az odalátogatókat.