Újdonságok –

LogiMAT 2018 – Több intelligencia, nagyobb hatékonyság, kisebb költségek

2018. március 13. és 15. között kerül sor Stuttgartban Európa évente megrendezett logisztikai vásárára, a LogiMAT kiállításra. A NORD az intralogisztika és a szállítástechnika területén alkalmazható intelligens, rugalmas és hatékony hajtásmegoldásokat mutat be.

NORDAC_LINK_size_2_frequency_inverters

Bargteheide , 2018-02-20

Az új NORDAC LINK terepi elosztó terméksorozat kifejezetten a szállítástechnikai területre optimalizált. A motor közelébe való rugalmas beépítés érdekében a gyors üzembe helyezést, egyszerű kezelést és karbantartást nyújtó hajtásvezérlés elérhető frekvenciaváltóként (7,5 kW-ig), valamint motorindítóként (3 kW-ig). A terepi elosztó szabadon konfigurálható, és az összes modern rendszerbe integrálható.

A szállítástechnikai berendezések üzemeltetését gyakran részterhelés jellemzi. Az IE4-szinkronmotorok éppen az említett feltételek között mutatják meg a bennük rejlő teljes energiamegtakarítási lehetőséget. Jelentős költségcsökkenést eredményeznek a teljes élettartamukon át, és gyors jövedelmezőséget nyújtanak alacsony járulékos beruházási igény mellett, ami ideális a szállítóberendezések teljes élettartamára vetített tulajdonlási összköltségek (Total Cost of Ownership; ToC) csökkentéséhez. A változatok számának csökkentése is hozzájárulhat az üzemeltetés teljes költségének jelentős csökkentéséhez. Az IE4-szinkronmotorból, egy kétfokozatú homlok-kúpkerekes hajtóműből és egy NORDAC LINK terepi elosztóból álló LogiDrive standardizált hajtóműves motor rendszerek tökéletesen összehangolt hajtásrendszert nyújtanak az intralogisztika és a repülőtéri megoldások területén.

A NORD a LogiMAT 2018 kiállításon: 3-as csarnok, C17-es stand

  • NORDAC LINK terepi elosztó
  • LogiDrive
  • Tulajdonlás teljes költsége (Total Cost of Ownership; TCO)
  • Kevesebb változat
  • PROFIsafe

További részletek