Újdonságok –

Anuga FoodTec 2018– nsd tupH

A NORD DRIVESYSTEMS a 2018. március 20. és 23. között megrendezésre kerülő Anuga FoodTec vásáron bemutatja az élelmiszeripar és italgyártás számára kifejlesztett nsd tupH felületkezeléssel rendelkező alumíniumhajtásait.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2018-02-26

nsd tupH: Korrózióálló felületkezelés alumíniumhajtásokhoz

A nagy igénybe vételt jelentő környezetekben való használatra a NORD a kiemelkedően hatékony nsd tupH korrózióálló felületkezelést kínál az általa gyártott alumíniumhajtásokhoz. Az eljárás során az anyagot mélyen a felszínbe hatolóan edzik. A felületkezelés egy tartósan az alapanyaghoz tapadó védőréteget hoz létre. Az alumíniumot a rozsdamentes acélhoz hasonlóan korrózióállóvá tevő eljárás egy elektrolitikus folyamaton alapul.

Az nsd tupH hajtások robusztus, hosszú élettartamú és költséghatékony alternatívát jelentenek a festékbevonattal készülő szürkeöntvény és rozsdamentes változatokkal szemben. Valamennyi alumíniumból készülő NORD-termék elérhető nsd tupH felületkezeléssel. A ventilátor nélkül készülő sima felületű motorok nem járulnak hozzá a kórokozók terjedéséhez, és nagymértékben nyugodt futást szavatolnak. Szinkron- és aszinkronmotorok formájában elérhetők, és megfelelnek az IE2 és IE3 (aszinkron) és IE4 (szinkron) hatékonysági osztályokkal szemben támasztott követelményeknek.

A NORD az Anuga FoodTec 2018 kiállításon: 10.1-es csarnok, B061-es stand

További részletek