Újdonságok –

Anuga FoodTec 2018

Az italgyártás és élelmiszeripar területének Kölnben megrendezett vezető nemzetközi szakkiállításán, az Anuga FoodTec vásáron a NORD az iparág számára kifejlesztett hosszú élettartamú és robusztus alumíniumhajtásokkal jelentkezett.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2018-03-26

nsd tupH – a rozsdamentes acél alternatívája

A NORD ez évi kiállítási részvételének középpontjában az nsd tupH felületkezelés állt, amely az italgyártás és az élelmiszeripar számára kifejlesztett, számos változatot kínáló költséghatékony megoldás. A különleges felületkezelésnek köszönhetően a kis súlyú, korrózióálló hajtóművek, sima felületű motorok, frekvenciaváltók és a lemosható kivitelre (wash-down) optimalizált alumíniumházban készülő motorindítók különösen strapabíróak és hosszú élettartamúak. Az innovatív felületkezelési technika mélyen a felszíne hatolóan edzi az anyagot, és a rozsdamentes acélhoz hasonló korrózióállóság ad az alumíniumnak. A felhasználó így időt és ráfordítást takarít meg a berendezés karbantartása és állagmegóvása terén.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a szürkeöntvényből vagy a rozsdamentes acél változataiból készülő hajtóműves motorok robusztus, hosszú élettartamú és költséghatékony alternatívája ennyire elnyerte az Anuga FoodTec szakmai közönségének tetszését. Az nsd tupH és az iparágnak kínált más megoldásaink iránti érdeklődés nagy volt”, így összegezte Dr. Omar Sadi a NORD kiállításon való jelenlétét.