Újdonságok –

LogiMAT 2018 - Visszatekintés a vásárra

A LogiMAT 2018 kiállításon a NORD nagy teljesítményű és költségoptimalizált hajtásmegoldásokat mutatott be az intralogisztikai és szállítástechnikai terület számára a Stuttgartban március közepén megrendezett kiállításon.

Bargteheide , 2018-03-19

LogiMAT 2018 - Visszatekintés a vásárra

A vásár „Digitális – Hálózatba kötött – Innovatív” mottójához híven, a NORD intelligens, rugalmas és hatékony hajtástechnikával jelentkezett a szállítástechnikai és intralogisztikai ipar LogiMAT 2018 kiállításán. A NORD bemutatta többek között az új, kifejezetten a szállítástechnikai területre optimalizált NORDAC LINK terepi elosztó terméksorozatát . A motor közelébe való rugalmas beépítés érdekében a gyors üzembe helyezést, egyszerű kezelést és karbantartást nyújtó hajtásvezérlés elérhető frekvenciaváltóként (7,5 kW-ig), valamint motorindítóként (3 kW-ig). A NORD ezen felül az IE4-szinkronmotorból, egy kétfokozatú homlok-kúpkerekes hajtóműből és egy NORDAC LINK terepi elosztóból álló standardizált LogiDrive hajtóműves motor rendszerét is bemutatta a nemzetközi szakmai közönségnek, valamint energia- és költségoptimalzálási koncepciókkal is jelentkezett (többek között TCO, változatok számának csökkentése, IE4-szinkronmotorok).

„Az intralogisztikai területről érkező kereslet az utóbbi években jelentősen megnőtt. Ez a stuttgarti LogiMAT vásáron is megmutatkozott. Nagyszámú látogatót és ügyfelet köszönthettünk a standunkon, és sok érdekes beszélgetést folytathattunk. A LogiMAT 2018 teljes sikerrel zárult a számunkra”, így Dr. Omar Sadi, a NORD ügyvezető igazgatója.