Újdonságok –

A NORD Belgium fennállásának 30. évfordulóját ünnepli

A sok éve folyamatos növekedés által jellemzett, Zandhovenben 1987-ben alapított értékesítési iroda a belgiumi és luxemburgi eladásokért felel.

Bargteheide , 2018-03-08

A NORD Belgium ebben az évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A nemzetközi NORD-csoport tagjaként, a NORD Belgium értékesítési iroda 1987 óta a hajtóművek és a NORD DRIVESYSTEMS szolgáltatásainak nagy hazai gépgyáraknak, nemzetközi vállalatok leányvállalatainak és partnervállalatoknak, valamint a Belgium és Luxemburg teljes területén megtalálható végfelhasználóknak való szállítására összpontosít.

A NORD Belgium központja az Antwerpentől délre fekvő Zandhovenben van; az elhelyezkedésüknek köszönhetően közel vannak a kikötőváros közelében működő (petrol-)kémiai iparhoz és az Antwerpen-Brüsszel-Charleroi, valamint a Gent-Antwerpen-Lüttich tengely mentén található iparhoz. A NORD Belgium motivált munkatársai, akik közül sokan hosszú évek a NORD munkatársai, kiválóan teljesítenek a co-engineering (együttes tervezés) területén, és olyan termékek kifejlesztésén dolgoznak, amelyek a világ számos piacán, többek között Kínában is megtalálhatók. A NORD Belgium ezen felül szorosan együttműködik a NORD Hollandiával, hiszen gyakran előfordul, hogy a NORD Belgium belga gépgyártókon keresztül Hollandiában működő ügyfeleket szolgál ki, és fordítva.

A NORD Belgium immáron sok éve erős növekedést mondhat magáénak. A munkatársak erőkifejtése és a Belgiumot és Luxemburgot jellemző gazdasági növekedés kétségkívül szavatolják, hogy a NORD Belgium a soron következő 30 évben is egészséges fejlődésnek nézhet elébe.