Újdonságok –

Tire Technology 2018 - Sikeres debütálás a vásáron

2018. február 20. és 22. között rendezték meg Hannoverben a 18. Tire Technology kiállítást. Idén első alkalommal a NORD is a kiállítók között volt, és „mindent egy kézből” jellegű intelligens hajtásmegoldásokat kínált.

Bargteheide , 2018-03-20

A Tire Technology a világ legjobb kerékkonstrukciós, -fejlesztési és -gyártási kiállítása, és egy megkerülhetetlen fórum az iparág szereplői számára. A világ minden részéről érkező 280-nál is több kiállító február közepén Hamburgban mutatta be az aktuális fejlesztéseit, legújabb termékeit és a legfontosabb technológiai trendeket. Első alkalommal a NORD is résztvevője volt a vásárnak, és a nemzetközi abroncsipar képviselői elé tárta szakmai tapasztalatát és innovációs képességét, valamint műszaki know-how-ját. Dr. Omar Sadi, a NORD ügyvezető igazgatója: „Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk az intralogisztika területén és további 100 iparágban. Számunkra a következő logikus lépés az volt, hogy a megoldásainkat az abroncsiparnak is felkínáljuk.”

Intelligens hajtásmegoldások rendszerszállítójaként a NORD felvonultatta hatékony hajtástechnikai termékkínálatát, bemutatta az energia- és költségoptimalizálást célzó megoldásait, valamint átfogó szervizkínálatát. Dr. Sadi: „A vásár minden elképzelésünket felülmúlta. A szakmai közönség, ügyfelek és gyártók hatalmas érdeklődést mutattak a vállalatunk iránt, és számos értékes kapcsolattal a „kezünkben” térhettünk haza. Minden bizonnyal a következő évben is ott leszünk a kiállításon.”