Újdonságok –

A NORD DRIVESYSTEMS a 2018-as hannoveri vásáron

2018. április 23. és 27. között a NORD DRIVESYTEMS intelligens és jövőorientált hajtásmegoldásokat mutat be a hannoveri vásáron és a CeMAT 2018 kiállításon többek között intralogisztikai és ipari alkalmazásokhoz.

logidrive_hanver_fair_2018

Bargteheide , 2018-04-05

A hannoveri kiállítás az ipar első számú vására. A „Get new technology first” mottója alatt, ebben az évben 5000-nél is több kiállító mutatja be innovatív termékeit: közöttük van az észak-németországi hajtásgyártó, a NORD DRIVESYSTEMS, amely a CeMAT kiállítás keretében is a közönség elé tárja ügyfélorientált megoldásait.

A NORD vásármegjelenésének középpontjában a decentralizált NORDAC LINK terepi elosztó terméksorozat , egy ipari hajtómű példáján bemutatott, a felhőcsatlakozás révén megelőző karbantartást (predictive maintenance) nyújtó intelligens hajtások, az intralogisztika területén elérhető változatok csökkentését lehetővé tevő hatékony LogiDrive hajtásmegoldás, valamint a PROFINET-környezetekben zajló biztonságos kommunikációt nyújtó SK TU4-PNS PROFIsafe-interfészmodul állnak.

Látogasson el hozzánk a 15-ös csarnok H31-es standjára, illetve a CeMAT kiállítás keretében a 21-es csarnok C33-as standjára.

További részletek:

http://info.nord.com/cemat-hmi-2018