Újdonságok –

Okoshajtások a nagyobb hatékonyság érdekében a hannoveri vásáron–15-ös csarnok, H31-es stand és 21-es csarnok, C33-as stand

A vásárlátogatók nagy tetszéssel fogadják a NORD DRIVESYSTEMS az ipar és az intralogisztika területén nagyobb biztonságot és hatékonyságot, valamint digitális hálózatok létrehozását lehetővé tevő innovatív hajtástechnikáját.

hmi 2018 nord drivesystems booth at fair

Bargteheide , 2019-02-14

A hannoveri vásár 15-ös csarnokának H31-es standján a NORD bemutatja a felhőcsatlakozással rendelkező okoshajtásainak működését, többek között egy ipari hajtómű példáján. „Hajtásaink teljesen felkészülten várják az Ipar 4.0 térhódítását. Lehetővé teszik a teljesítményadatok folyamatos rögzítését, a megelőző karbantartást, valamint az adott alkalmazás állandó állapotfelügyeletét”, mondja Dr. Omar Sadi, a NORD ügyvezető igazgatója egy, a hannoveri vásárról történő élő bejelentkezés keretében. A modern gyártás ProfiNET-környezetei számára a hajtásspecialista kínálatában szerepel még az SK TU4 PNS PROFIsafe-interfészmodul is. „Eddig nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan a látogatók a vásári jelenlétünket fogadják. Kiváltképpen örülünk a közönség azon élénk érdeklődésének, amellyel a jövő digitális gyártása számára kifejlesztett termékeinket fogadja”, folytatja Sadi.

A CeMAT keretében a 21-es csarnok C33-as standján az északnémet gyártó bemutatja a modern, hálózatban működő intralogisztikai berendezésekben használható NORDAC LINK terepi elosztó sorozatát és az intralogisztikai és repülőtéri alkalmazásokban használt változatok csökkentését célzó különösen nagy hatékonyságú LogiDrive-hajtásmegoldását is.