Újdonságok –

Erőforrás-kímélő hajtásmegoldások: A NORD DRIVESYSTEMS az IFAT 2018 kiállításon

A NORD DRIVESYSTEMS a 2018. május 14. és 18. között megrendezésre kerülő IFAT-on, a víz-, szennyvíz-, hulladékkezelés és nyersanyag-gazdálkodás vezető világkiállításán intelligens és hatékony hajtásmegoldásokkal jelentkezik.

Bargteheide , 2018-05-07

Az A1-es csarnok 314-es standján a közönség mindent megtudhat az északnémet gyártó hálózatban működő, önálló működésre képes méretezhető hajtásairól. A decentralizált hajtásrendszerek egymással intelligensen kommunikáló master-slave csoportokat képeznek. Ennek köszönhetően komplett berendezésterületek felügyeletének és vezérlésének feladatát képesek ellátni. Blokkolás előfordulásakor például a rendszer felismeri azt, és önállóan azonnal megszünteti, vagy jelenti a központi vezérlésnek annak érdekében, hogy sor kerüljön pl. egy, a hálózatban levő póthajtás bekapcsolására.

A NORD ezen felül betekintést nyújt az állapotfelügyelettel és megelőző karbantartással kapcsolatos megoldásokba is. Ennek alapját egy, a frekvenciaváltóba integrált PLC képezi. A rendszer rögzíti a hajtás- és alkalmazásadatokat, a rendelkezésre álló érzékelő- és működtetőadatokat pedig kiértékeli és tovább feldolgozza.

A fenntartható környezetvédelmi technológiák kiállításán a NORD ezen felül bemutatja a különösen energiatakarékos és kiváló hatásfokú IE4-szinkronmotorjait, valamint az energiamegtakarítási funkciókat nyújtó intelligens frekvenciaváltóit, az új egyfokozatú NORDBLOC.1 homlokkerekes hajtóműveit és az újabb méretekben elérhető MAXXDRIVE sorozatú ipari hajtóműveit. A NORD kínálatát átfogó moduláris rendszerű szervizmegoldások teszik teljessé. A B1-es csarnok „Szivattyúk” találkozási pontján a NORD szakmai előadásokat tart olyan témákban mint „Hatékony és intelligens hajtástechnika jövőképes szivattyúalkalmazásokhoz”, amelyeken Önt is szívesen látjuk.

A B1-es csarnok „Szivattyúk” találkozási pontján a NORD szakmai előadásokat tart olyan témákban mint „Hatékony és intelligens hajtástechnika jövőképes szivattyúalkalmazásokhoz”, amelyeken Önt is szívesen látjuk.

Időpontok:

  • 2018. május 15., kedd: 14:00 óra.
  • 2018. május 16., szerda: 12:00 óra
  • 2018. május 17., csütörtök: 13:00 óra