Újdonságok –

Hajtásmegoldások a higiénikus gyártáshoz - Az nsd tupH felületkezelés

A NORD DRIVESYSTEMS 2018. május 22. és 24. között az SPS IPC Drives Italia kiállításon bemutatja az alumíniumhajtásokhoz készülő különösen nagy teljesítményű korrózióálló nsd tupH felületkezelését.

NORD-Drivesystems-nsd-tupH

Bargteheide , 2018-07-04

Az nsd tupH felületkezeléssel készülő alumíniumhajtások a rozsdamentes acélhoz hasonlóan korrózióállóak, de egyben sokkal könnyebbek és költséghatékonyabbak. A festékkel és bevonatokkal szemben a védőréteg nem pattogzik le. A réteg felvitele nem felszínesen történik, hanem úgy, hogy tartósan egybeépüljön az anyaggal. A sima felületeknek köszönhetően a hajtások gyorsan és egyszerűen tisztíthatók. Károsodás nélkül elviselik a nagynyomású mosók alkalmazását és a legtöbb agresszív közeggel való érintkezést, legyen szó akár savakról vagy lúgokról. Az nsd tupH hajtások minden olyan esetben robusztus és hosszú élettartamú alternatívát jelentenek a rozsdamentes acél kivitelű hajtásokkal szemben, amikor szélsőséges körülmények, korrozív közegek és nagy igénybe vételt jelentő körülmények közötti használatról van szó.

Az általában csak kevés modellt kínáló rozsdamentes acél kivitelekkel ellentétben, az nsd tupH védőréteggel ellátott alumíniumkivitelű , hosszú évek óta bizonyított és termikusan biztonságos NORD-hajtások és -motorok nagy választékban állnak rendelkezésre.

Röviden az nsd tupH előnyeiről:

  • korrózióálló és megakadályozza a kontaktkorróziót
  • könnyen tisztítható felületek
  • sav- és lúgálló (teljes pH-tartomány)
  • nincs beszivárgás, sérülések esetén sem
  • nem pattogzik le
  • a rozsdamentes acél kedvező költségű alternatívája
  • könnyebb a rozsdamentes acélnál

A NORD kiállítóhelyét az SPS IPC Drives Italia 2018 kiállítás 3-as csarnokának F045-ös standján találja.