Újdonságok –

Alumíniumból készülő hajtások - Kis súly, nagy teljesítmény

A modern hajtások legyenek robusztusak, kisméretűek, nagy teljesítményűek, kedvező árúak és mindenek előtt könnyűek. A NORD DRIVESYSTEMS könnyű, de egyben nagy terhelhetőségű alumíniumhajtások széles választékát kínálja.

Bargteheide , 2018-06-19

Az alumíniumnak számos előnye van a hajtástechnikai területen való felhasználásakor: Az anyagot kis súly, alacsony költség és jó hővezető képesség jellemzi. Az alumínium természeténél fogva egyfajta korrózió elleni védelemmel is rendelkezik –alapesetben ezért nem is igényel festést. Adekvát vegyszerhasználat esetén a könnyű alumíniumhajtások opcionálisan az nsd tupH felületkezeléssel is elérhetők. A sima felületek ezen felül egyszerű tisztítást is lehetővé tesznek. A könnyű, nagy terhelhetőségű alumíniumhajtások | PDF (9 MB)ennek köszönhetően az élelmiszeriparban és az italgyártás területén is jól alkalmazhatók.

A NORD DRIVESYSTEMS a Gadebuschban (Mecklenburg-Vorpommern) található üzemében többek között kúp- és homlokkerekes hajtóművek, valamint nagyszilárdságú alumíniumötvözetből készülő sima motorok előállításával foglalkozik.