Újdonságok –

iba 2018: Élelmiszerekkel kompatibilis hajtások a NORD DRIVESYSTEMS-től

Legyen szó keverőművekről, szállítórendszerekről, adagoló- és töltőberendezésekről – a NORD DRIVESYSTEMS hatékony és higiénikus hajtásmegoldásokat kínál a sütőiparnak. Az érintett rendszerek 2018. szeptember 15. és 20. között megtekinthetők az iba kiállításon Münchenben.

Bargteheide , 2018-08-14

A nagy igénybe vételt jelentő környezetekben – így egyre inkább a sütőiparban is – való alkalmazásra a vállalat az alumíniumhajtásaihoz kifejlesztette az nsd tupH felületkezelést. Ennek köszönhetően a NORD hajtóművei , sima felületű motorjai, frekvenciaváltói és motorindítói egy korrózióálló, mosható házban helyezhetők el annak érdekében, hogy a rozsdamentes acélból készülő hajtóműves motorokkal szemben költséghatékony alternatívát kínálhassanak a felhasználóknak.

A NORD-hajtások emellett egyedileg szabályozhatók pl. a gyúrás és szállítás sebességének ellenőrzéséhez, a torlódások elkerüléséhez és a tésztavezetés vezérléséhez. A gyártó innovatív frekvenciaváltó technológiája ezen felül nagy pontosságú pozicionálást szavatol, és biztosítja a dinamikus folyamatok megbízható megvalósítását. Moduláris kialakításuknak és dugaszolható csatlakozásuknak köszönhetően a berendezések különösen kevés szervizelést és karbantartást igényelnek.

A NORD kiállítóhelyét az iba B4 csarnokának 111-es standján találja.