Újdonságok –

NORD ipari hajtóművek új építési méretekben

A NORD DRIVESYSTEMS ipari hajtóművei különösen strapabírók, terhelhetők és hosszú élettartamúak. Többek között nagy igénybe vételt jelentő környezetben alkalmazzák őket például keverőművek, elegyítők és örlőgépek mozgatására.

Bargteheide , 2019-03-28

A NORD kibővítette a MAXXDRIVETM ipari hajtóműveinek kínálatát a 15 kNm és 20 kNm névleges nyomatékot nyújtó 5-ös és 6-os építési nagyságokkal. A gyártó ezen felül extruder karimákkal egészítette ki az 5–11 közötti építési nagyságokat. A felhasználók élvezhetik a nagyméretű nyomócsapágyak nyújtotta előnyöket, így a folyamaterők biztonságos felvételét és a hosszú élettartamot. Az opcionális extruder karimás változat az ügyfélnél rendelkezésre álló tengelyre méretezhető, és különböző csapágyakkal a specifikus követelményekre szabható.

A NORD DRIVESYSTEMS MAXXDRIVETM ipari hajtóműveit nagy teljesítménysűrűség, zajszegény működés és maximális megbízhatóság jellemzi. A nagyméretű gördülőcsapágyak nagy radiális és axiális terhelhetőséget, valamint hosszú élettartamot szavatolnak. Az egyrészes blokkházban helyet foglaló strapabíró homlokkerekes és kúpkerekes hajtóműveivel a NORD komplett hajtásrendszer-projekteket valósít meg a nagy igénybe vételt jelentő üzemhez.