Újdonságok –

NORD-hajtásrendszerek az üzemeltetési költségek csökkentéséért

A teljes tulajdonlási költség (Total Cost of Ownership; TCO) optimalizálása érdekében a NORD DRIVESYSTEMS nagy teljesítményű, hatékony és kis karbantartási igényű hajtáskomponenseket kínál moduláris rendszerben.

Bargteheide , 2019-07-01

A hajtásmegoldások „életciklusra vetített költségei” magukba foglalják a vásárlástól az üzembe helyezésen, használaton és karbantartáson át a termék leselejtezéséig felmerülő valamennyi költséget. Az optimális TCO kialakításához a NORD DRIVESYSTEMS termékkínálatában megtalálhatók az üzemeltetési költségeket jelentős mértékben csökkentő hatékony hajtásmegoldások. Ezt többek között a változatok számának csökkentésével éri el a NORD, amit a termékkínálat moduláris felépítése tesz lehetővé. Ezen felül a meghatározott iparágakra konfigurált rendszerek is elősegítik a változatok számának csökkentését és a pótalkatrészek kérdésének kezelését. A NORD az intralogisztika és a repülőtéri alkalmazások területén például a LogiDrive standardizált hajtóműves motorrendszert kínálja, amely egy IE4-szinkronmotorból, egy kétfokozatú kúpkerekes hajtóműből és egy NORDAC LINK terepi elosztóból áll.

A TCO optimalizálásának további fontos tényezői az energiafogyasztás csökkentése hatékony IE4-szinkronmotorok segítségével, a NORD-hajtásegységekre jellemző kis karbantartási igény és kiváló minőség, valamint a megbízhatóság és hosszú élettartam.