Újdonságok –

A NORD 25 éves jubileumát ünnepli Svájcban

A Getriebebau NORD immáron negyed évszázada sikeresen tevékenykedik Arneggben (St. Gallen kanton) Svájc hajtóműves motorok piacának kiszolgálása érdekében.

Bargteheide , 2018-12-18

A NORD DRIVESYSTEMS csoport svájci leányvállalata működésének sikere az 1993-as alapítása óta töretlen. A Svájc keleti részén, Arneggben (St. Gallen kanton) található leányvállalat az országban működő közepes méretű és nemzetközi iparvállalatok kiszolgálását végzi. Feladatai közé tartozik az értékesítés, tervezés, képzés, alkalmazás(bevezetés), logisztika és a szerviz. Az ügyfelek többsége a gépipar, élelmiszer- és szállítástechnológia, valamint az acél- és fémmegmunkáló ipar területéről érkezik. A NORD-hajtásmegoldások megbízhatóságát és biztonságát azonban a kavics- és betongyárak, a vízkezelő és szennyvíztározó üzemek, sőt, a szabadidőparkokban található körhinták üzemeltetői is nagyra értékelik. A NORD jelenleg mintegy 10 millió svájci frankos forgalmat generál Svájcban.

A svájci leányvállalat ebben az évben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. A Getriebebau NORD AG csapata szeretné megköszönni ügyfeleinek és partnereinek a hosszú évek óta tanúsított bizalmat és hűséget és kifejezni, hogy a jövőben is örömmel tekint elébe a további közös projekteknek.