Újdonságok –

A NORD az SPS IPC Drives 2018 kiállításon

A NORD az SPS IPC Drives 2018 kiállítás alkalmával decentralizált hajtástechnológiával, innovatív szervizmegoldásokkal, költségoptimalizációs koncepciókkal, valamint az Ipar 4.0 rendszerek keretében megvalósuló gyártás és integráció digitalizációjához szükséges intelligens hajtásrendszerekkel jelentkezett.

Bargteheide , 2018-12-19

Az északnémet gyártó bemutatta többek között az integrált PLC-t magába foglaló NORDAC LINK és NORDAC FLEX decentralizált frekvenciaváltókat és a LogiDrive hajtásmegoldást, a változatok számának csökkentését célzó standardizált és költségoptimalizált IE4 hajtóműves motort, a Profinet-környezetekben megvalósuló biztonságos kommunikációt szolgáló SK TU4-PNS PROFIsafe interfészmodult, valamint az összes NORD-hajtáshoz használható mobil üzembe helyezési és szervizmegoldást, a NORDAC ACCESS BT Bluetooth-sticket is tartalmazó új NORDCON APP-ot.

„Úgy tűnik, hogy a decentralizált hajtástechnológia iránti érdeklődés továbbra is igen nagyfokú”, így Jörg Niermann, marketingigazgató. „Ez a nürnbergi SPS IPC Drives kiállításon is megmutatkozott. Nagy örömünkre szolgált látni a nemzetközi szakmai közönség óriási lelkesedését a termékeink és azok a jövő digitális gyártásában játszott szerepe iránt. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy nagy számban keresték fel standunkat a látogatók és vásárlók, és külön örömet jelentett a velük folytatott számos érdekes beszélgetés.”