Újdonságok –

Megbízható hajtástechnológia sörfőzdék számára

Az Octopi Brewing Co. egyike az Egyesült Államokban megbízásra dolgozó, kézműves söröket előállító sörfőzdéknek. A vállalat strapabíró NORD hajtóműves motorokat használ a cefrézőüstökhöz és szűrőkádakhoz.

Bargteheide , 2018-12-03

Megbízásra tevékenykedő sörfőzdeként, az Octopi Brewing különböző sörfajták széles spektrumát állítja elő, és minden főzethez hozzávetőleg 1000–2000 kg gabonát használ fel. A sörfőzés nagy igénybe vételt jelentő műveleteihez a vállalat megbízható és energiahatékony hajtástechnológiával felszerelt gépeket választott. A cefrézőüstben levő keverőhöz egy 3,7 kW-os motorral ellátott NORD párhuzamos tengelyű, hajtóműves motort , a szűrőkád aprítójához pedig egy szintén 3,7 kW-os motorral rendelkező NORD kúpkerekes hajtóműves motort használnak. A nagy teljesítményű hajtások megszakításmentes folyamatokat és problémamentes üzemet biztosítanak. „Ez az általunk alkalmazott legjobb technológia. Megbízható és mindenre képes, amire szükségünk van, sőt, messze azon túlmutatóan teljesít”, így Isaac Showaki, az Octopi Brewing ügyvezető igazgatója a cefrézőüstökről és szűrőkádakról.

A NORD átfogó know-how-al rendelkezik az italgyártás területén , és az iparágra optimalizált hajtástermékeket kínál a gyártás valamennyi fázisához, így szivattyúkhoz, elegyítőkhöz, keverőkhöz, légkondicionálókhoz és szellőztetőkhöz, valamint mozgatáshoz, pozicionáláshoz, méréshez, palackozáshoz, csomagoláshoz, szállításhoz és tároláshoz. A NORD robusztus, strapabíró és költséghatékony hajtóművei, motorjai és hajtástechnológiája áttételek széles kínálatával és megerősített csapágyakkal elérhetők.