Újdonságok –

myNORD: Egy kattintással a megfelelő hajtásmegoldáshoz

A myNORD vásárlóknak szóló termékkínálata praktikus támogatást nyújt a hajtástechnológia konfigurálásához és megrendeléséhez. Egyszerű, mindig elérhető és gyors

Bargteheide , 2019-01-17

A myNORD Ügyfeleinknek vásárlóinak lehetőségük van a szükséges hajtásmegoldások online konfigurálására és azok megrendelésére a NORD standard termékkínálatából. A platformot a világos felhasználói felület, a kényelmes termékkereső, az egyértelmű struktúra és az intuitív navigáció teszi igazán felhasználóbaráttá.

A konfiguráció valamennyi lépése egyetlen képernyőn elvégezhető. A megadott specifikációk, valamint a még kiválasztásra váró jellemzők egyértelműen és folyamatosan láthatók a képernyő jobb oldalán levő dobozban. Keresési és rendezési funkciók széles köre segíti a megfelelő hajtástechnológia kiválasztását. A hitelességi ellenőrzésnek köszönhetően a termékkonfigurátor csak olyan opciókat jelenít meg, amelyek megfelelnek a már megadott követelményeknek. A rendszer közvetlenül létrehozza az ajánlatokat; az aktuális rendelés, valamint a szállítás állapota folyamatosan nyomon követhető. Minden standard termékhez elérhetők 3D modellek, méretábrák és sematikus rajzok.