Újdonságok –

Tartós védelem: Az nsd tupH előnyei a szállítószalag-technológia területén

A Smalte Conveying Solutions számára elsődleges prioritás a higiénia és a megbízhatóság. Ez az oka annak, hogy a csomagolóberendezésekhez szállítószalag-rendszereket gyártó ausztrál vállalat a NORD strapabíró nsd tupH felületkezeléssel ellátott hajtóművei mellett teszi le a voksát.

Bargteheide , 2019-03-13

Tartós korrózió elleni védelem, egyszerű tisztítás és gazdaságosság: Az nsd tupH kiváló műszaki jellemzői és gazdasági előnyei a Smalte Conveying Solutions döntéshozóit is meggyőzték. Drága nemesacélból készült motorok használata helyett, az ausztrál szállítószalag-specialista a NORD nsd tupH felületkezeléssel ellátott hajtóműves motorjait választotta; ezekkel 24 nemesacél szállítószalagot szerelt fel, amelyek szószokat és krémeket szállítanak a gyártás helyéről a csomagoló területére, majd onnan az északnémet korrózióálló hajtásokkal felszerelt HMPS csomagológépre.

Az nsd tupH (Sealed Surface Conversion System) egy, az alumíniumfelületek mélykezelését jelentő folyamat. Egy elektrolitikus folyamat során megtörténik a felület mélytömítése, amely így leválaszthatatlanul a hordozóanyaghoz tapad. Az alumínium ezt követően a nemesacélhoz hasonlóan korrózióállóvá válik. Az nsd tupH kezelésen átesett felületek egyszerűen tisztíthatók, és nagymértékben ellenállóak a savakkal és alkáliákkal szemben. A felületek nagynyomású mosóval és agresszív közegek széles körével egyaránt tisztíthatók. Az nsd tupH hajtásegységek a festett hajtóműves motorok és a nemesacélból készült változatok robusztus és strapabíró alternatívái. Az nsd tupH felületkezelés a NORD valamennyi alumínium berendezéséhez elérhető.

Röviden az nsd tupH felületkezelés előnyeiről:

  • Tartós korrózió elleni védelem
  • Megbízható, kis karbantartást igénylő működés
  • Élelmiszerekkel érintkezésbe kerülhet (az FDA által engedélyezett anyag)
  • Egyszerűen tisztítható (a sima felületű hajtásokra vonatkozik)
  • Hosszú üzem-élettartamú
  • Kis súlyú (alumínium hajtás, nem öntött acél)
  • Hosszú évek óta bizonyított a gyakorlatban
  • Kiváló ár-teljesítmény arány