Újdonságok –

NORD: Az innovatív és a pontosan igényre szabott hajtásrendszerek specialistája

A NORD számára a kiváló minőségű termékek, az innovatív hajtástechnológia, a szakszerű tanácsadás és az elsőrangú szervizszolgáltatás jelenti a tevékenysége alfáját és omegáját. A cél: az adott alkalmazási területnek műszakilag legmegfelelőbb és leggazdaságosabb hajtásmegoldás létrehozása.

Bargteheide , 2019-09-23

Sok idő telt el azóta, hogy a NORD egy egyszerű hajtóműgyártóból egy nagy hozzáadott értéket képviselő hajtásmegoldás-partnerré nőtte ki magát.

Az ipar több mint 100, gyakran nagyon magas műszaki követelményeket támasztó területén alkalmazott NORD hajtásmegoldások jellemzője a maximális üzembiztonság, kiemelkedő üzemélettartam, kis karbantartási igény, valamint a lehető legnagyobb energiahatékonyság. A gyártás „mélysége”, azaz a minőség szempontjából kiemelt fontosságú részegységek saját gyárakban való előállítása és annak sebessége, valamint az egyedülálló know-how az, ami lehetővé teszi a NORD számára, hogy igen gazdaságos és egyedi igényekre szabott megoldásokat valósítson meg nagyon rövid idő alatt.

A hajtásspecialista 98 országban rendelkezik leányvállalatokkal és értékesítési partnerekkel, világszerte 4000-nél is több munkatársat foglalkoztat és egyesíti magában egy globális szereplő know-how-ját és szaktudását, valamint a regionális partnereinek helyi piacismeretét. A kiterjedt értékesítési és szervizhálózata optimális termékelérhetőséget szavatol, ami újfent rövid szállítási határidőket és ügyfélorientált szervizszolgáltatást tesz lehetővé.