Újdonságok –

A NORD DRIVESYSTEMS 10 éve Oroszországban

A NORD Privody, a NORD DRIVESYSTEMS Group egyik vállalata ez évben ünnepli tízéves fennállását. Az orosz leányvállalat központja Szentpéterváron van, ahol a 2013-ban üzembe állított szerelőüzemben homlokkerekes, lapos, kúpkerekes és csigakerekes hajtóműves motorokat gyártanak az orosz piacra.

nord_privody

Bargteheide , 2013-10-30

Ezzel a vállalat közelebb került az ügyfeleihez, javult a tervezhetőség és sikerült lerövidíteni a szállítási határidőket. Ezzel a beruházással a NORD elsősorban az emelő- és szállítóberendezések gyártóival, az élelmiszeripar és mezőgazdaság beszállítóival kívánja a kapcsolatot szorosabbra fűzni, mert ezekben az iparágakban kiemelten fontos a rövid szállítási határidő.

Az OOO NORD Privody regionális irodákat tart fenn Moszkvában, Voronyezsben, Jekatyerinburgban, Novoszibirszkben és Krasznodarban, Cseljabinszkban és Novokuznyeckben pedig szervizműhelyeket. Az ügyfeleket szakképzett mérnökök segítik – igény szerint a gyártás helyszínén – az alkalmazási területnek megfelelő hajtásberendezések kiválasztásában, az eljárástechnikai és teherbírási számítások elvégzésében, illetve méretábrák elkészítésében. Az üzembe vételen felül a NORD Privody szakértő módon gondozza az ügyfeleit, és elvégzi a NORD DRIVESYSTEMS valamennyi hajtóművének karbantartási és javítási feladatait.