Újdonságok –

Dinamikus hajtóművek a dinamikusan fejlődő gazdaság számáraMerkel és Modi látogatást tesz a NORD kiállítási standján

A NORD DRIVESYSTEMS 50 éves fennállásának évében a 2015. évi hannoveri vásár megnyitása alkalmával a díszvendégek a hajtóműgyártó standját is meglátogatták. Angela Merkel kancellár és Narenda Modi, a partnerország India miniszterelnöke is megismerkedett a szervohajtásokhoz kifejlesztett költséghatékony hajtáscsomagokkal.

merkel_signed_servo_dynamics_hm2015

Bargteheide, Hannover , 2015-04-14

Nagy érdeklődésre tartott számot egy dinamikus verseny szimulátor, amely hat szabályozott hajtótengelyen keresztül vezérlőparancsokat hajt végre valós időben. A decentralizált frekvenciaváltók legújabb generációja lehetővé teszi az aszinkron technika kiemelkedő szintű dinamikus és pontos szabályozását. A motorból és frekvenciaváltóból álló rendszer együttesen megfelel a környezetbarát tervezésről szóló EN 50598-2 európai irányelvben rögzített IES2 rendszerhatékonysági osztály követelményeinek.

Az indiai államfő külön kifejezte egy, a NORD vállalatnál teendő látogatás iránti érdeklődését. A NORD indiai leányvállalatát, amely a vásári héten végig képviselteti magát a standon, sikeres technológiai partnerként ismerte meg a szubkontinens dinamikusan fejlődő gazdaságának több iparága számára. Modi nemrégiben egy acélgyárat avatott fel, amely több száz NORD-hajtást mondhat magáénak a gyártás valamennyi területén.