Újdonságok –

10 éves a NORD ChinaFontos és folyamatosan növekvő ellátási csomópont

A NORD (China) Power Transmission Co., Ltd. tízéves fennállását ünnepli, amivel a 2015-ös évet kettős jubileummá teszi a NORD DRIVESYSTEMS Group számára – a Hamburg közelében levő bargteheidei anyavállalat ugyanis fél évszázaddal ezelőtt kezdte meg a működését.

10th anniversary of NORD Power Transmission China

China , 2015-05-11

A Szucsouban található gyártóbázison megtartott hivatalos ünnepségre 200-nál is több vendég érkezett kínai iparági képviselők, valamint a Németországból a vállalat vezetőségi tagjai és az üzletági vezetők személyében. A hajtómű- és motorgyártás megtekintése során a vendégek meggyőződhettek a vállalat által előállított termékek kiváló minőségéről. A meghívottak között igen nagy tetszést aratott két workshop, amelyet a hajtástervezésről és teljesítményelektronikáról tartottak és amely az alkalmazásspecifikus megoldások összeállítására helyezte a fő hangsúlyt.

A NORD China kezdetben évente 30%-nál nagyobb növekedést könyvelhetett el, de az elmúlt években is a piac átlagos növekedését továbbra is jelentősen meghaladó 20%-os fejlődési rátát mondhatott magáénak. A kínai iparág megnyitása és egy szucsoui szerelőközpont létrehozása után 2005-ben a NORD ugyanazon a telephelyen egy, a teljes vállalatcsoport szempontjából nagy jelentőséggel bíró motorgyártó bázist állított üzembe az olaszországi üzem termelésének kiegészítésére. 2011-ben megnyitottunk egy üzemet Tianjinban is, amivel a Kína területén található gyártási terület 35 800 m²-re nőtt. Az éves szinten készülő 200 000 hajtóműves motorral és 700 000 motorral a NORD China a kínai és a nemzetközi piacot is ellátja. Jelenleg a NORD 23 forgalmazással foglalkozó irodát tart fenn az egész országban.