Újdonságok –

190 kNm kihajtónyomatékú ipari hajtóművek - Tovább bővülő kínálat blokkházas NORD-hajtóművekkel

A NORD DRIVESYSTEMS egy újabb, 190 kNm kihajtónyomatékot kínáló mérettel bővíti az ipari hajtómű programját. A teljes széria lefedi a 25 kNm és 250 kNm közötti nyomatékkategóriát, és kilenc építési nagyságot foglal magába.

Industrial Gear Units with 190kNm Industriegetriebe mit 190kNm

Waunakee, WI , 2016-05-20

A 14-es építési nagyságú új egységek még pontosabb kiválasztást tesznek lehetővé. A többi NORD-hajtóműhöz hasonlóan egy részből készülő blokkházzal rendelkeznek. Ez hosszabb csapágy-élettartamot jelent. A hajtóművek hatékony erőátvitelt szavatolnak és jobban tűrik a terhelési csúcsokat és ütéseket. Szerelésük történhet homlokkerekes és kúpkerekes hajtóműként, két vagy három fokozattal, 7,1:1 és 400:1 közötti névleges áttétellel és előtét hajtóműként akár 30 000:1 áttétellel is.

A be- és kihajtás iránya szabadon megválasztható. Felállításhoz mind a hat oldal rendelkezésre áll. A NORD saját gyártásból származó termékekből állít össze ipari hajtóműves motorokat alkalmazások legszélesebb köréhez, az acélművektől a gyártástechnológiáig. Az alkalmazásspecifikus felszereltségi opciók közé tartoznak többek között a megerősített csapágyak és tengelyek, a megnövelt csapágytávolság, a meghosszabbított kihajtótengelyek, a Drywell-kivitel opcionális szivárgásjelzővel vagy olajérzékelővel. Elérhetők továbbá tárcsa- és dobfékek, kettős hajtóművek, segédhajtóművek, IEC-motoradapterek, turbó kupplungok, axiális ventilátorok, motortartók, nyomatékkorlátozó visszafutás-gátlók, valamint hűtő- és fűtőrendszerek.