Decentralizált hajtástechnika

Költségmegtakarítást eredményező moduláris berendezés kivitel

A NORD decentralizált hajtástechnika hozzájárul a berendezés kivitel költségeinek csökkentéséhez. A széles körű csatlakoztathatóságnak, az integrált karbantartás kapcsolónak és a manuális kezelésnek köszönhetően az általunk kínált megoldások telepítési költségei alacsonyabbak. Megoldásaink az alkalmazástól és az igényektől függően szabadon konfigurálhatók.

A NORD-frekvenciaváltókba integrált PLC önálló gyártószigetekből álló moduláris berendezés kivitelt tesz lehetővé. A frekvenciaváltó közvetlenül ellát pozicionáló feladatokat, valamint szinkronüzemet biztosít, és ezzel tehermentesíti a fővezérlést. A piacon elterjedt buszrendszerekhez való csatlakoztatásnak és az ipari Ethernetnek köszönhetően az általunk kínált decentralizált hajtástechnika az összes automatizálási megoldásba integrálható.

NORDAC FLEX - SK 200E frekvenciaváltók

Rugalmas szerelési lehetőségek

A NORDAC FLEX egy rugalmas szerelési lehetőségeket kínáló decentralizált hajtáshajtómű. Jellemzője a méretezhető funkcionalitás és a rugalmas konfiguráció.

A széles körű csatlakoztathatóságnak és egy EEPROM-tárolón keresztül megvalósuló egyszerű paraméterátvitelnek köszönhetően, a frekvenciaváltó beszerelése és karbantartása problémamentes.

Teljesítmények:
0.33 - 30 hp

NORDAC BASE - SK 180E frekvenciaváltó

Gazdaságos üzem

A NORDDAC BASE a gazdaságos decentralizált változat az egyszerűbb hajtásfeladatok elvégzéséhez. A NORD-hajtáselektronika ezen terméke csupán kis telepítési ráfordítást igényel, strapabíró kivitelben készül és a kapcsolószekrényen kívüli egyszerű szerelésre szolgál.

Teljesítmények:
0.33 - 3.0 hp

NORDAC START - SK 135E motorindító

Takarékos üzem

A NORDAC START a decentralizált kopásmentes elektronikus motorindító valamennyi lágyindításhoz. A motorvédelemmel és irányváltási funkcióval felszerelt frekvenciaváltó a tökéletes választás a rugalmas berendezésintegrációhoz.

Teljesítmények:
– 4 / – 10 hp

Hajtáselektronika: A mi tapasztalatunk – az Ön biztonsága

A decentralizált NORD-hajtástechnika a világon számos alkalmazási területen megtalálható. Az integrált PLC-vel rendelkező innovatív frekvenciaváltóink hajtásközeli feladatokat látnak el, tehermentesítve ezzel a fölérendelt berendezés vezérlést.

Megoldásaink világszerte 100-nál is több iparágban otthon vannak, így pl. az intralogisztikában, amelynek keretében poggyászokat és csomagokat szállítanak az összes földrészen. Frekvenciaváltóink megtalálhatók továbbá az általános anyagmozgatásban, a csomagolóiparban és a szivattyúalkalmazások területén is. Az élelmiszeriparban és az italok palackozásának területén tevékenykedő neves ügyfelek is a NORD DRIVESYSTEMS hajtásmegoldásai mellett teszik le a voksukat.

Decentralizált hajtástechnikánkat nagy teljesítmény és biztonság jellemzi. Függetlenül attól, hogy a világ mely szegletében mozog az általunk kínált hajtástechnika, a megoldásainkban megtestesülő minőség nem változik, és mindig kiváló. A világ valamennyi kontinensén megtalálható telephelyeink révén mindenhol az ügyfeleink közelében vagyunk, és hosszú várakozási idők nélküli szervizt és szolgáltatást nyújtunk.

Alkalmazási területek