Frekvenciaváltók

Hajtásmegoldások valamennyi feladathoz

A NORD frekvenciaváltói a belső és külső részegységek révén funkcionálisan bővíthetők, és alkalmasak a kapcsolószekrénybe szerelésre. Az akár 160 kW-os teljesítménytartománynak, valamint a nagyfokú szabályozhatóságnak és nagy nyomatéknak köszönhetően a frekvenciaváltók ott alkalmazhatók, ahol a legnagyobb igényeket támasztják a teljesítménnyel és biztonsággal szemben. A technika méretezhető funkcionalitása miatt számos alkalmazási területen bevethető, és aszinkron-, illetve szinkronmotorok üzemeltetéséhez is használható. A szerelési és karbantartási feladatok az innovatív NORD-eszközök és paraméterstruktúrák segítségével gyorsan és egyszerűen elvégezhetők.

NORDAC PRO - SK 500E frekvenciaváltók

Sokoldalúan alkalmazható

A NORDAC PRO: Egy frekvenciaváltó valamennyi hajtásfeladatra. Széles teljesítménytartományt kínál, és az opcionálisan csatlakoztatható részegységek révén funkcionálisan bővíthető. Ennél a frekvenciaváltónál változtatható hűtési elvek alkalmazhatók a hőelvezetéshez; ezek kapcsolószekrényen kívüli hőelvezetést tesznek lehetővé.

Teljesítmények:
0.33 - 125 hp

Világszerte számos telepített alkalmazásban a NORD frekvenciaváltói jelentik a megoldást a hajtásközeli feladatok ellátására. Az integrált PLC-nek köszönhetően az általunk kínált technika tehermentesíti a fölérendelt berendezés vezérlést.

Frekvenciaváltóink világszerte megbízhatóan működnek, legyen szó gépgyártókról vagy felhasználókról. Mindegy, hogy intralogisztikai alkalmazásokról vagy általános anyagmozgatásról, bőröndről vagy ömlesztett áruról van szó. Az általános gépgyártás, feldolgozóipar és a csomagolóipar is a NORD-megoldásokat részesíti előnyben.

Ennek oka a NORD DRIVESYSTEMS termékei által kínált előnyök. Frekvenciaváltóinkat nagy teljesítmény és biztonság jellemzi. A világ valamennyi kontinensén megtalálható telephelyeink révén a megoldásainkkal az ügyfeleink közelében vagyunk, és változatlanul kiváló minőséget kínálunk nekik. Függetlenül attól, hogy a világ mely szegletében választják hajtásmegoldásainkat – hosszú várakozási idők nélkül nyújtunk szolgáltatásokat.