NORD hajtáselektronika

Méretezhető funkciók valamennyi hajtási feladathoz

A NORD innovatív hajtástechnikai termékkínálata majd minden típusú alkalmazáshoz konfigurálható.

A hajtásmegoldások területén szakértőnek számító NORD az ügyfeleivel együttműködésben dolgozik a tökéletesen igényre szabott megoldások szállításán. Teszi mindezt a világ legkülönfélébb régióiban.

Méretezhető funkciók valamennyi hajtási feladathoz. A NORD DRIVESYSTEMS több évtizede kínál az ügyfeleinek világszerte kapcsolószekrénybe szerelhető frekvenciaváltókat és decentralizált hajtástechnikát.

A NORD hajtásmegoldásai nagy teljesítményt és biztonságot nyújtanak az ügyfeleknek, függetlenül attól, hogy a frekvenciaváltó a kapcsolószekrényben található-e, vagy decentralizált hajtásrendszert alkalmaznak.

A hajtáselektronikát méretezhető funkció, egyszerű szerelés és nagyfokú szabályozhatóság jellemzi. A decentralizált NORD-megoldásokban integrált PLC-k önálló gyártószigetekből álló, moduláris berendezés tervezést tesznek lehetővé.

A NORD-szerszámok egyszerűbbé teszik a teljes beszerelési folyamatot, és könnyen beállíthatóvá és kezelhetővé teszik a technikát.

A felhasználók már az optimalizált kábelezéssel is költséget takaríthatnak meg a rendszerben. Hajtásmegoldásaink aszinkron- és szinkronmotorok működtetésére alkalmasak.

Egy moduláris kivitel – számos előny

A NORD optimálisan összehangolt moduláris rendszere a méretezhető funkcióknak köszönhetően minden hajtásfeladatot megold. Hajtáselektronikánk a piacon elterjedt valamennyi buszrendszert támogatja, és az összes vezérléssel képes kommunikálni. A POSICON pozícionálópozicionáló vezérlés integrált pozícionálópozicionáló módot és szinkronüzemet nyújt a felhasználóknak. Az üzembiztonságot az STO és SS1 szavatolja. A NORD-frekvenciaváltók integrált fék-egyenirányítókat is kínálnak a motorfék vezérléséhez. A moduláris rendszerünkben rejlő lehetőségeket a részterheléses tartományban alkalmazható energiatakarékos funkció, a kezelő- és paraméterező eszközök, továbbá egy egyszerű paraméterstruktúra teszik teljessé.