Hajtóműves motorok

Tartós és megbízható az ügyfél által megkövetelt alkalmazási területen
Tervezőmérnök

A NORD nagy kimeneti nyomatékú és nagy hatékonyságú hajtóműves motor sorozatokat állít elő, amelyeket több mint 100 országban használnak számos különböző alkalmazási területen.

Szélesebb teljesítménytartomány, kevesebb változattal

A NORD DRIVESYSTEMS hajtóműves motorjainak műszaki adatai gyakorlati jelentőségűek, és alkalmazásoptimalizációs célokat szolgálnak. Ez csökkenti a konstrukciós költségeket és egyszerűbbé teszi a hajtásrendszerek méretezését. A hajtóműves motorok nagyfokú túlterhelhetőségének köszönhetően kisebb teljesítményűre is méretezhető a telepítendő motor. A NORD számos hajtóműves motorját az üzem során előforduló terhelési csúcsokra tervezi. Azok elérésére azonban nem gyakran kerül sor, és abban az esetben is csak átmenetileg. A NORD hajtóműves motorok nagymértékben túlterhelhetők. Kisebb méretű NORD hajtóműves motor használata így költség- és helytakarékosságot eredményezhet, valamint kisebb csatlakozási teljesítményt igényelhet. Kevesebb motorváltozat is elegendő lehet egy széles teljesítménytartomány lefedésére. A megfelelő hajtóműves motorok összeállítására az alkalmazás műszaki adatai alapján és a projektnek megfelelő CAD-adatok közvetlen generálására szolgál a NORD termékkonfigurátora.

Hossz élettartamú termékek a megbízható tervekhez

A NORD DRIVESYSTEMS hajtóműves motorjai kifejezetten hosszú élettartammal rendelkeznek és megbízható hajtáskomponensekkel készülnek. A részegységek házon belüli előállításának köszönhetően a NORD DRIVESYSTEMS közvetlenül hozzáfér a minőségi követelményeknek való megfeleléssel kapcsolatos információkhoz és a hajtóműves motorok műszaki adataihoz, és képes meghatározni a hajtóműves motorok összes technikai paraméterét azok teljes üzemélet tartamán át. A pótalkatrész-ellátás és a hajtóműves motorok hosszú rendelkezésre állása hozzájárul a hajtóműves motorok, sőt, magának az alkalmazásnak a hosszú üzemélet tartamához és fenntarthatóságához. A hajtóműves motorok új fejlesztései és továbbfejlesztései során a NORD figyelmet fordít az egyszerű szerelés megvalósítására, az összehasonlítható méretekre és a lefelé kompatibilitás biztosítására a korábbi típusok esetében. Ez biztosítja, hogy a tervezett rendszer a NORD-termékekhez hasonlóan hosszú életű lesz.

NORD moduláris termékek, tervezőmérnökök számára

A NORD DRIVESYSTEMS egyetlen kézből szállít komplett hajtástechnológiai rendszereket. Hajtóműves motorok konfigurálásához a tervezőmérnököknek egy optimálisan egymásra hangolt moduláris rendszer áll rendelkezésére, amely az egyedi és tökéletesen összehangolt hajtástechnológia révén számos előnyt kínál. A hajtóműves motorok komponensei házon belüli előállításának köszönhetően, a NORD DRIVESYSTEMS a teljes gyártási folyamatot az ellenőrzése alatt tartja, maga felügyeli a berendezések valamennyi jellemzőjét és a részegységek minőségét. A rendszer egyes alkotórészei tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és változatok széles körében kombinálhatók egymással. A myNORD termékkonfigurátor segítségével az ügyfelek az alkalmazás műszaki adatai alapján online összeállíthatják az alkalmazásnak megfelelő hajtóműves motorokat a moduláris rendszerben elérhető opciók használatával. Azt követően a megfelelő CAD-adatok és rajzok közvetlenül letölthetők a projekt megtervezéséhez. Szívesen fogadjuk az ügyfelek közvetlen megkereséseit és ajánlatkéréseit.

NORD moduláris termékek – minden részletben kiváló minőség

A NORD DRIVESYSTEMS egyetlen kézből szállít komplett hajtástechnológiai rendszereket. Hajtóműves motorok konfigurálásához a tervezőmérnököknek egy optimálisan egymásra hangolt moduláris rendszer áll rendelkezésére, amely az egyedi és tökéletesen összehangolt hajtástechnológia révén számos előnyt kínál. A NORD hajtóműves motorok nagy pontossággal működnek és hosszú élettartammal rendelkeznek. Nagy igénybe vételt jelentő alkalmazásokhoz is használhatók. A hajtóműves motorok saját maga által vállalt kiváló minőségének biztosítása érdekében a NORD folyamatosan beruházásokat hajt végre, és modern gyártóüzemeket létesít. A gyártási folyamatban kizárólag kiváló minőségű anyagok és szabványos komponensek vesznek részt azt követően, hogy ellenőrizték azok minőségét, struktúráját és erejét. A gyártás valamennyi fázisa között szigorúan ellenőrzik a részegységek minőségét. Ennek köszönhetően a NORD ügyfelei nyugodtan hagyatkozhatnak a hajtóműves motorok gondosan és gyakorlatban tesztelt funkcióira és megbízható működésére.

Ellenőrzött és irányítás alatt levő termékparaméterek a nagy gyártási mélységnek köszönhetően

A NORD DRIVESYSTEMS hajtóműves motorjai kifejezetten hosszú élettartammal rendelkeznek és megbízható hajtáskomponensekkel készülnek. A hajtóművesmotor-komponensek házon belüli előállításának köszönhetően, a NORD DRIVESYSTEMS közvetlenül hozzáfér a minőségi követelményeknek való megfeleléssel kapcsolatos információkhoz és a hajtóműves motorok műszaki paramétereihez. A készülékházak, hajtómű-komponensek, hajtáselektronika és motortekercselések előállítása, valamint a fejlesztés, összeszerelés és minőségbiztosítás a NORD saját gyáraiban történik.