Hajtóműves motorok

Az élelmiszeripartól a logisztikáig
Vevő

A NORD nagy kimeneti nyomatékú és nagy hatékonyságú hajtóműves motor sorozatokat állít elő, amelyeket több mint 100 országban alkalmaznak számos különböző alkalmazási területen.

Globális jelenlét és nagy gyártási mélység

A hajtóműves motorok minőségét meghatározó valamennyi komponens előállítása a NORD saját gyáraiban történik fejlett berendezések segítségével és kiváló szakképzettséggel rendelkező munkatársaink közreműködésével. Ez szavatolja azt, hogy a berendezések különösen megbízhatóan dolgoznak, kevés karbantartást igényelnek és kiemelkedően hosszú üzemélet-tartamúak, és lehetővé teszi, hogy a NORD gyorsan és rugalmasan lekövesse az ügyfelei kívánságait és igényeit. A NORD kiterjedt, világszerte 98 országban jelenlevő leányvállalatot és értékesítési partnert számláló értékesítési és szervizhálózata optimális termékelérhetőséget szavatol, ami újfent rövid szállítási határidőket és ügyfélorientált szervizszolgáltatást tesz lehetővé.

Kompromisszumot nem ismerő minőség, gyors szállítással

A hajtóműves motorok fejlesztése és gyártása területén felhalmozott átfogó know-how és hosszú tapasztalat birtokában, a NORD a legszigorúbb minőségi követelményeknek is képes megfelelni, nem pusztán a gyártás, hanem a teljes értéklánc vonatkozásában. A NORD hajtóműves motorok teljesítményét és tartósságát a jövőorientált gyártási módszerek, a modern gyártóüzemek, a szakképzett munkatársak és a következetes minőségbiztosítási rendszer szavatolják fenntartható módon. Globális értékesítési és szervizhálózatunk segítségével a termékeinket gyorsan elérhetővé tesszük az ügyfeleink számára azok gyors, illetve azonnali szállításával.

Az Ön megbízható partnere világszerte

A hajtóműves motorok hosszú üzemélettartama a NORD páratlan minőségi szemléletének, a gyártás mélységének és a következetes ügyfél-orientáltság melletti elkötelezettségének az eredménye. A precízen az adott követelményekre szabott optimalizált geometriák kiváló teherkapacitást, csendes működést és kis karbantartási igényt biztosítanak. A kiterjedt nemzetközi értékesítési és szervizhálózat keretében a NORD rövid szállítási határidőket, szakértői tanácsadást és gyors helyszíni szervizt nyújt világszerte. Legyen szó online vagy offline elérhetőségről: a NORD a hét 7 napján, a nap 24 órájában az Ön megbízható partnere.

A legszigorúbb szabványok a maximális üzemélettartamért

A NORD hajtóműves motorokat világszerte az ipar több mint 100 különböző ágában használják, gyakran komoly műszaki követelményeket támasztó környezetekben. Ez az oka annak, hogy a vállalat számára természetes a legmagasabb minőségi szabványok alkalmazása – nem csak a gyártásban, de a teljes értékteremtő láncban. A hajtóműves motorok hosszú üzemélet-tartamáról és kis karbantartási igényéről a kiváló minőségű alapanyagok felhasználása, a szigorú minőség-ellenőrzési rendszer alkalmazása és a szigorú globális gyártási szabványoknak való megfelelés gondoskodnak. A NORD a legkorszerűbb gyártási rendszereket és -technológiákat alkalmazza, így a KAIZEN, 5S, vizuális irányítás, shop floor management (termelővállalatok irányításához szükséges termelési folyamatok menedzselése) rendszereket.