UNIVERSAL

Termékinformáció

Product images

Részletek

Építési nagyságok:
5
Forgatónyomatékok:
203 - 2 800 lb-in
Teljesítmények:
0.16 - 5.0 hp
Módosítások:
5.00:1- 3 000.00:1

Please click here to configure your drive system

Termékkonfigurátor

Az új, univerzális SI csigahajtómű homogén hajtómű elemeket testesít meg. Az egyrészes, alumínium öntvény ház fedelektől és tömítésektől mentes. A merev blokkház nagyobb üzembiztosságot garantál nagyobb terhelés mellett is. Ezt a variálható hajtómű sorozatot moduláris felépítés jellemzi. Az IEC/NEMA-motorok, továbbá a homlokkerekes előtét fokozat olyan készre szerelt hajtómű modulokat testesítenek meg, amelyekkel a hajtóműves motorok egyszerűen összecsavarozhatók.

Kevés alapmodulból számos egyedi hajtómű variáció kombinálható. Alapfelszereltségben talppal, kétoldali B14-es peremmel és csőtengellyel rendelkeznek az SI csigahajtóművek. A bedugható tömör tengely, a kihajtó oldalon rácsavarozható peremek, nyomatéktámaszok vagy a homlokkerekes előtét fokozat olyan modulok, amik az SI hajtómű családot a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz teszik beépíthetővé.

Gyors hozzáférés

Available Software

NORD ELCAT

A Getriebebau NORD elektronikus katalógusa

NORD ELCAT

A Getriebebau NORD elektronikus katalógusa
Az elektronikus katalógussal NORD hajtásokat választhat ki bármilyen kivitelben és opcióva, majd ajánlatot kérhet, illetve megrendelheti a kiválasztott hajtást. Ezen kívül információkat kaphat termékeinkről, illetve a NORD CAD programmal rajzot generálhat.
A program CD-n (NORD PAC) áll rendelkezésre, illetve letölthető honlapunkról.

Nyelvek:
Angol, Német, Cseh, Francia, Amerikai angol
Online:
Start