Villamos motorok

Nagy teljesítmény, kis fogyasztás
Villamosmérnök

A NORD villamos motorjai nagy hatékonyságúak, kifejezetten robusztusak és valamennyi általa gyártott hajtásegységgel kombinálhatók. Előny az ügyfelek számára: maximális rugalmasság.

Egyénre szabott megoldások lehetőségét kínáló konfigurálható berendezések

A NORD villamos motorok maximális rugalmasságot kínálnak és egyedileg a szükséges alkalmazásra szabhatók. Lényegében univerzális használatot nyújtanak. A berendezések eltérő robbanásvédelemmel és energiahatékonysággal rendelkeznek, több szerelési lehetőséget és ventilátorváltozatot nyújtanak, különböző jeladókkal és fékrendszerekkel készülnek. Legyen szó bármilyen alkalmazási területről, iparágról és üzemi körülményekről: a NORD hajtásmegoldásai intelligensek, rugalmasak és hatékonyak. Célunk: az adott alkalmazási területnek műszakilag legmegfelelőbb és leggazdaságosabb megoldás létrehozása.

A világ minden pontján üzemelnek, a nemzetközi szabványokkal összhangban

Párizstól Pekingig, New Yorktól Sydney-ig: A NORD villamos motorok a világon már mindenütt bizonyítottak, 100-nál is több iparágban és különböző alkalmazási területeken. A sikerük nem a véletlen műve. A NORD villamos motorok nagy teljesítményűek, megbízhatóak és rugalmasak. Ezen túlmenően megfelelnek a hatékonyságra vonatkozó nemzetközi követelményeknek, biztonsági és védettségi előírásoknak, valamint teljesítik az elektromos szabványok előirányzatait. Szakértői tanácsra és gyors helyszíni szervizre van szüksége? Forduljon hozzánk! A NORD 98 országban rendelkezik leányvállalatokkal és értékesítési partnerekkel és egyesíti magában egy globális szereplő know-how-ját és szaktudását, valamint a regionális partnereinek helyi piacismeretét.

A NORD berendezései eleget tesznek a minőségre és hatékonyságra vonatkozó legszigorúbb követelményeknek

A NORD villamos motorokat maximális üzembiztonság, kiemelkedő üzemélettartam, kis karbantartási igény és a lehető legnagyobb energiahatékonyság jellemzi. A villamos motorok kiváló teljesítménybesorolása és kiemelkedő teljesítménye hátterében a felhasznált kiváló minőségű alapanyagok, a szigorú minőség-ellenőrzési rendszer és a nagy gyártási mélység állnak. A komponensek házon belüli előállításának köszönhetően, a NORD a teljes gyártási folyamatot az ellenőrzése alatt tartja, maga felügyeli a berendezések valamennyi jellemzőjét és a részegységek minőségét. A rendszer egyes alkotórészei tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és változatok széles körében kombinálhatók egymással.