Robbanás ellen védett motorok (gázatmoszféra)

Termékinformáció

Product images

Részletek

Teljesítmények:
0.16 – 30 hp

A NORD robbanás ellen védett 2G és 3G kategóriájú motorjai az 1-es és 2-es zónában való használatra alkalmasak. A gyújtásvédelem típusa szerint („fokozott biztonság“ (e), „nyomásálló tokozás“ (d/de) és „gyújtószikra-mentesség“ (n) a NORD több különböző megoldást kínál.

A NORD több tízéves tapasztalattal rendelkezik a gáz és porrobbanás elleni védelem területén, és már 2003 óta gyárt a 94/9 EK EU-irányelv követelményeinek megfelelő robbanás ellen védett hajtóműveket. A tanúsítást a Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB), valamint a DEKRA EXAM GmbH végzi.

Igény szerint a NORD kombinált gáz- és poratmoszférákba (2-es és 3-as kategória) is szállít hajtásokat. Az említett kategóriákba tartozó hajtóműveket hibrid elegyek környezetében, azaz veszélyes gázok és részecskék egyidejű jelenléte mellett nem szabad alkalmazni.

A NORD saját fejlesztésű motorjai a világ minden fontos piacán megtalálhatók. Ez a fajta önállóság a rövid és igen megbízható szállítási határidők döntő előnyét kínálja az ügyfeleknek

Gyors hozzáférés