Sima felületű motorok

Termékinformáció

Product images

Részletek

Teljesítmények:
0,16 - 1,5 hp

Ezen a helyen konfigurálhatja az Ön által igényelt hajtóművet

Termékkonfigurátor

A sima felületű motorok különösen egyszerűen és alaposan tisztíthatók. Az ebbe a kategóriába tartozó motorok ezért elsősorban a sima felületű hajtóművekkel (pl. a NORDBLOC.1 sorozat homlokkerekes és kúpkerekes hajtóműveivel vagy az SMI csigakerekes hajtóművekkel) kombinálva kiválóan alkalmasak a magas higiéniai követelményeket támasztó alkalmazási területeken, így az élelmiszeriparban való használatra.

A NORD alumíniumból készülő rendszerei ezen felül megfelelnek az IP 69 K védettségi osztály követelményeinek, azaz nagynyomású mosókkal is tisztíthatók. A „washdown” kivitelnek köszönhetően a tisztítás minden esetben gyorsan és megbízhatóan történik. Az optimális korrózió elleni védelem érdekében a motorok készülhetnek nsd tupH felületnemesítéssel is. Az említett tulajdonságoknak köszönhetően a könnyűfémből készülő kivitelek igen vonzó alternatívái a nemesacélból készülő hajtóműveknek – nem csupán az élelmiszergyártás és más, a higiéniára nagy súlyt fektető területeken, hanem a tengervíz-atmoszférájú durva környezetekben is.

A NORD sima felületű motorjainak további praktikus előnyei közé tartoznak a következők:

  • Nagy hatékonyság a hosszú élettartam érdekében, kisebb üzemeltetési költségek és alacsonyabb hőkibocsátás (igény szerint +60 °C alatti felületi hőmérsékletek is szavatolhatók)
  • Maximális rugalmasság a NORD egymásra épülő alkalmazásmegoldásainak (minden hajtóműtípussal való kombináció) köszönhetően
  • Opcionálisan fékkel, ventillátorral és egyéb extrákkal való felszerelés (lásd: „Opciók” menü)

A NORD saját fejlesztésű motorjai a világ minden fontos piacán megtalálhatók. Ez a fajta önállóság nagy fokú függetlenséget jelent a beszállítóktól, és a rövid és igen megbízható szállítási határidők döntő előnyét kínálja az ügyfeleknek.

Gyors hozzáférés