KWALITEIT

S-KLASSE IN KWALITEIT EN SERVICE

Consequent kwaliteitsdenken, deskundig advies en betrouwbare service vormen de basis van de bedrijfsfilosofie van NORD.

In het middelpunt: onze klanten

Voordeel voor de klant en klanttevredenheid zijn het belangrijkste bedrijfsdoel van NORD en vormen dus altijd het 'kwaliteitskenmerk' waarnaar men streeft. Daarom stellen wij de behoeften van onze klanten vanaf het begin centraal. In nauwe samenwerking met ontwerpers en constructeurs, ingenieurs en technici aan gebruikerszijde wordt voor de individueel efficiëntste, meest economische oplossing voor de klant gezorgd. Onze ontwikkelings- en verkoopingenieurs maken ieder project tot het 'hunne’, totdat de bestmogelijke oplossing voor de klant is gevonden, geïnstalleerd en succesvol werkt.

Wij nemen geen genoegen met kwaliteitsstandaards alleen

NORD-aandrijfcomponenten zijn berekend volgens DIN 3990, NIEMANN en AGMA, en de certificering is volgens DIN ISO 9001 gedocumenteerd, zodat wij ons kwaliteitsmanagement consequent toepassen. Bij het thema 'explosiegevaarlijke gebieden' waren wij de wetgever zelfs voor, en hebben het gehele productprogramma voortijdig en consequent overeenkomstig actuele ATEX-normen uitgerust. Maar dat vinden wij niet genoeg.

NORD-kwaliteit is uniek

Aandrijfcomponenten van NORD werken zeer nauwkeurig en zijn zeer geschikt voor gebruik in hoogwaardige toepassingen. Wij investeren voortdurend in zeer moderne productie-installaties, om aan de aan onszelf opgelegde hoge kwaliteitsnormen te voldoen. Uitsluitend hoogwaardige materialen en standaardonderdelen komen – na een zorgvuldige controle op kwaliteit, structuur en sterkte – terecht in het productieproces, en alle productiestadia worden gevolgd door strenge kwaliteitscontroles. Zo kunt u vertrouwen op een zorgvuldige en op de praktijk gerichte en gecontroleerde functionaliteit en gebruiksveiligheid.

Service zonder beperkingen

Onze service beperkt zich niet tot een 24-uurs-hotline. NORD heeft overal ter wereld vakmensen in dienst, die te allen tijde en op iedere plaats deskundig advies, zeer korte levertijden, een directe, betrouwbare service en hoge flexibiliteit in het omgaan met individuele wensen van de klant garanderen. Voor alle eisen in de productlevenscyclus bieden wij de passende service: van het preventieve onderhoud, via onderdelen-, reparatie- en spoedmontageservice tot aan storingsmanagement, transportlogistiek en moderniseringsservice. Wij staan u terzijde - ook nadat onze aandrijftechniek geïnstalleerd is.

Vakinformatie, service - en opleidingstools

Voor de efficiënte aandrijfplanning en uitvoering staan wij u niet alleen persoonlijk, maar ook met onze servicetools online en op cd-rom ter beschikking. Van speciale scholingsprogramma's, waarmee onze medewerkers op het actueelste niveau blijven, profiteren ook onze klanten, want hier vindt u bij de implementatie en programmering van de geleverde systeemtechniek ondersteuning. Daarnaast houden wij u met ons eigen magazine NORD GLOBAL met actuele branche-, product- en systeeminformatie op de hoogte.

Find further information here: