Nieuws –

NORD DRIVESYSTEMS op de LogiMAT China 2017 Eenvoudig en efficiënt gebruik en configuratie

NORD DRIVESYSTEMS heeft op de LogiMAT China 2017 een uiterst gebruikersvriendelijke aandrijfinnovatie getoond: de NORDAC LINK veldverdelers zijn als frequentie-omvormers en motorstarters voor genetwerkte transportbandsystemen beschikbaar.

news_Logimat2017_China_NORD_Drivesystems

Bargteheide , 2017-06-08

Bedienings- en onderhoudsschakelaars maken het gebruik en onderhoud eenvoudig. Daarnaast zorgen PI-regelaars en een geïntegreerde PLC voor een verhoogde intelligentie van de installatie. NORD, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van een compleet palet van elektronische, elektrische en mechanische aandrijftechniek, heeft een eigen dochterbedrijf in China, met productieruimten in Suzhou en Tianjin van in totaal 35.000 vierkante meter. Drieëntwintig verkoopkantoren bedienen klanten in China en andere Aziatische landen.

Het modulaire NORD-aanbod biedt uitgebreide oplossingen voor de fabricage van efficiënte aandrijfconcepten voor transporteren, positioneren en heffen; onder andere met synchrone IE4-motoren, die in transportbandsystemen bij gedeeltelijke belasting en bij lage toerentallen hun volledige energiebesparingspotentieel bereiken. Tijdens de levensduur van de producten dalen de kosten hierdoor aanzienlijk. De op de praktijk afgestemde LogiDrive-systemen voor installaties met lange transportbanden of rollenbanen bieden al bij de aanschaf kostenvoordelen en vereenvoudigen het beheer van reserve-onderdelen. De aandrijfeenheden, bestaande uit een IE4-motor, een kegeltandwiel-reductor en een veldverdeler, zijn verkrijgbaar in drie grootten, die aan alle eisen van postverdeelcentra, distributiecentra en bagagetransportsystemen voldoen.

NORD DRIVESYSTEMS op de LogiMAT China

20-22 Juni 2017, Nanjing, China, hal 1, stand D015