Nieuws –

25 jaar kwaliteit en excellente service: NORD Spanje

NORD Motorreductores S.A., de Spaanse dochteronderneming van de NORD DRIVESYSTEMS groep, viert in 2017 zijn 25-jarig bestaan. Het bedrijf kijkt terug op een lange periode van groei en succes.

Bargteheide , 2017-07-04

Het bedrijf heeft een leidende positie onder de aanbieders van aandrijftechniek verworven door innovatie, teamspirit, hoge kwaliteit en aandacht voor de klanten. NORD Spanje heeft in zijn hoofdvestiging in Castellar del Valles (Barcelona), Catalonië, een fabriek van 1500 vierkante meter voor de montage van mechanische, elektrische en elektronische aandrijftechniek. Daarnaast garanderen twee steunpunten in Bilbao en Madrid en een landelijk verkoopnetwerk een snelle en professionele service op het Iberische schiereiland en in Noord-Afrika. NORD richt zich in deze gebieden vooral op energietechniek, mijnbouw, machine- en installatiebouw en logistiek- en transporttechniek.

NORD Spanje dankt zijn Spaanse klanten voor het vertrouwen. Na het zilveren jubileum ziet NORD Spanje uit naar een verdere goede samenwerking.

NORD Spanje in een oogopslag:

  • Oprichting NORD Motorreductores S.A.: 1992.
  • Drie locaties.
  • Productieruimte 1500 m².
  • Belangrijkste branches: energie en grondstoffensector, machine- en installatiebouw, logistiek- en transporttechniek.