Nieuws –

Wereldwijd actief familiebedrijf

NORD DRIVESYSTEMS biedt met zijn unieke modulaire systeem aandrijfoplossingen voor meer dan honderd bedrijfstakken en neemt internationaal deel aan talrijke industriële beurzen en exposities.

Nord_Globale_Präzens

Bargteheide , 2017-08-10

NORD is in 1965 als familiebedrijf opgericht in Bargteheide en is anno nu een toonaangevende fabrikant van aandrijftechniek. Aandrijfoplossingen van NORD bestaan meestal uit mechanische, elektrische en elektronische componenten. Om dicht bij de klanten actief te zijn, is de NORD-groep nu in 89 landen aanwezig. Het klantgerichte bedrijf biedt optimale en op de behoefte van de gebruiker toegesneden aandrijfconcepten. Daarnaast horen korte levertijden sinds de oprichting van het bedrijf tot de voordelen van NORD. Verder onderscheiden de aandrijfoplossingen van NORD zich door de hoogste kwaliteit en innovatieve techniek. Ook de snelle en competente kwaliteit spreken voor zich. De elektrische motoren en motorreductoren, en de schaalbare aandrijftechniek van NORD worden overal ingezet: in de mijnbouw, in transportbanen in de levensmiddelen- en drankindustrie, in hijs- en hefinstallaties, bij bagagebanden op luchthavens en in distributiecentra.

NORD exposeert zijn productportfolio jaarlijks op circa zeventig internationale beurzen en exposities: van de Foodpro in Sydney tot de SPS IPC Drives in Neurenberg. "We willen graag direct contact met onze klanten onderhouden en hun wensen en behoeften begrijpen," aldus de bedrijfsleiding van NORD.

Meer informatie