Nieuws –

NORDAC FLEX: voor de dynamische positionering van motorreductoren

NORD-aandrijfeenheden van motorreductor en decentrale NORDAC FLEX frequentie-omvormer SK 200E bieden uitstekende dynamische prestaties, openen voor designers nieuwe constructieve mogelijkheden en leiden op diverse manieren tot lagere kosten.

Energiesparende Getriebemotoren mit dezentraler Antriebstechnik SK 200E

Bargteheide , 2017-08-10

De decentrale NORDAC FLEX frequentie-omvormers SK 200E van NORD maken een dynamische en precieze aansturing van asynchrone motoren mogelijk. De frequentie-omvormers bieden schaalbare functies en passen zich door hun flexibele configuratie aan elke toepassing aan. Ze kunnen door de plug-in opties en de eenvoudige overdracht van parameters via EEPROM eenvoudig en snel worden geïnstalleerd en onderhouden.

Het Nederlandse Symach Palletizers maakt volop gebruik van de energiebesparende motorreductoren en de direct op de motor gemonteerde frequentie-omvormers van NORD DRIVESYSTEMS. De omvormerfunctie Posicon maakt een zeer dynamische positionering met een maximale precisie van circa 1/100 van een motorrotatie mogelijk. Een compact encoder-systeem zorgt hierbij voor de detectie van de juiste positie.

Meer informatie