Nieuws –

NORD ontvangt Vanderlande Supplier Award

NORD DRIVESYSTEMS heeft op 12 september de Vanderlande Supplier Award 2017 ontvangen. Nord ontving deze prestigieuze award als erkenning voor de operationele excellentie, alertheid als leverancier, innovatie, snelheid en concurrentievermogen. Jan-Christoph Block, director of Regional Management bij NORD, nam de award tijdens de Vanderlande Supplier Day 2017 in Veghel (NB) in ontvangst.

Hillegom , 2017-10-06

Vanderlande Industries is wereldwijd toonaangevend op het gebied van procesautomatisering bij warehousing en marktleider op het gebied van logistieke processen op luchthavens en in de pakket- en distributiemarkt. NORD DRIVESYSTEMS werkt als expert voor op maat gesneden aandrijftechniek al jarenlang nauw met Vanderlande Industries samen.

Jan-Christoph Block ziet de award als een groot succes: "We leveren al jaren aandrijftechniek aan Vanderlande en onze bijdrage aan de vele succesvolle grote projecten vervult ons met trots. De award motiveert ons om de bestaande zakenrelatie verder uit te bouwen en samen nieuwe uitdagingen in de intralogistiek aan te gaan."