Nieuws –

Online klantenportal voor aandrijfoplossingen: Snelle configuratie van aandrijvingen, toegang tot gegevens voor hele team

Het MyNORD-klantenportal (https://my.nord.com) maakt een snelle configuratie van optimale aandrijfoplossingen en een uitgebreide en flexibele toegang tot alle informatie over bestelde producten mogelijk.

Antriebslösungen_Getriebemotor mit Umrichter

Bargteheide , 2017-10-09

Het portal biedt klanten en andere belanghebbenden een handige en gebruikersvriendelijke ondersteuning bij toepassingsspecifiek ontwerp of het opvragen van documentatie of bestelgegevens. De online-configurator van het portal met gebruikersvriendelijke zoek-, selectie- en hulpfuncties, is voor elke gebruiker toegankelijk. Voor geregistreerde en ingelogde gebruikers heeft het systeem nog veel meer mogelijkheden. Het online-systeem versnelt en vereenvoudigt de passende keuze van aandrijftechniek uit het standaard productportfolio van NORD DRIVESYSTEMS. Het presenteert op basis van zoekcriteria, zoals het gewenste vermogen of toerental, diverse geschikte aandrijfvarianten. In aansluiting hierop begeleidt het de gedetailleerde individuele configuratie met hulpteksten en -afbeeldingen, die belangrijke uitrustingsmogelijkheden toelichten. Een geïntegreerde testoptie laat zien of de wensen ook uitvoerbaar zijn, doordat niet-passende en incompatibele opties dynamisch verdwijnen. Hiermee kunnen alle configuratiestappen op een enkel scherm worden uitgevoerd en blijven alle ingevoerde specificaties helder zichtbaar. Als de configuratie van het aandrijfsysteem gereed is, kunnen alle bijbehorende CAD-modellen in alle gebruikelijke 3D-formaten worden opgeroepen. Waar gastgebruikers dan een offerte kunnen aanvragen, krijgen geregistreerde gebruikers direct een prijsopgave met alle inkoopprijzen. Daarnaast kunnen ingelogde klanten hun configuratie opslaan en flexibel verder gebruiken. Hiermee kunnen de gebruikers van MyNORD snel nieuwe specificaties toevoegen of op basis van bestaande ontwerpen nieuwe varianten maken. Ook collega's van geregistreerde gebruikers kunnen als teamlid toegang tot MyNORD krijgen - niet alleen tot de configuraties, maar ook tot de overige gegevens. MyNORD stelt bijvoorbeeld naar behoefte gebruikshandleidingen en certificaten voor de bestelde aandrijfsystemen overzichtelijk als download samen. Bovendien maakt het klantenportal het opvragen van de leveringsstatus van lopende bestellingen mogelijk.

Het MyNORD-portal levert praktische en snelle ondersteuning voor het dagelijkse werk, want het biedt:

  • een eenvoudige en intuïtieve configuratie van aandrijvingen;
  • alle standaardproducten met 3D-modellen, maatschetsen en omtrektekeningen;
  • snel realtime volgen van bestellingen;
  • een directe weergave van prijsaanbiedingen.