Nieuws –

Aandrijfoplossingen voor de luchthavenindustrie - inter airport Europe 2017

Van 10 tot 13 oktober werd in München de 21e Internationale vakbeurs voor luchthaventoepassingen op het gebied van uitrustingen, technologie, design en services gehouden. De inter airport Europe vakbeurs is de belangrijkste vakbeurs ter wereld voor de luchthavenindustrie en wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar richtte de beurs zich vooral op de thema's digitalisering en automatisering. Ook NORD DRIVESYSTEMS was op de beurs aanwezig en presenteerde innovatieve aandrijfoplossingen voor bagagelogistieksystemen op luchthavens.

inter airport europe 2017

Bargteheide , 2017-10-16

NORD liet onder meer de NORDAC LINK veldverdeler zien, een aandrijfbesturing voor flexibele installatie vlakbij de motor. De NORDAC LINK is als frequentie-omvormer (tot 7.5 kW) en motorstarter leverbaar en kan al naar gelang eisen en toepassing vrij worden geconfigureerd. De veldverdeler ondersteunt alle gangbare bussystemen en kan op eenvoudig wijze in moderne automatiseringssystemen worden geïntegreerd. NORDAC LINK wordt ook gebruikt in de energie-efficiënte, onderhoudsvriendelijke en gestandaardiseerde LogiDrive aandrijfoplossing voor intralogistieke- en luchthaventoepassingen. Deze mocht zich in een grote belangstelling van de beursbezoekers verheugen. Door de standaardisatie van motorreductorvarianten biedt dit, naast de energiebesparing, ook besparingen bij de vervangingsonderdelenvoorraad en bij engineering. Behalve nieuwe producten en intelligente aandrijfoplossingen presenteerde NORD bovendien de omvangrijke diensten voor alle fasen van de projectplanning: van design, inbedrijfstelling tot en met service ondersteunt NORD constructeurs en operators bij het realiseren van aandrijfoplossingen overeenkomstig de wensen van de klant.

Voor NORD DRIVESYSTEMS was inter airport Europe een doorslaand succes. De intralogistiekexperts waren zeer tevreden over de vele bezoekers die de stand mocht verwelkomen, de grote interesse voor de gepresenteerde producten en oplossingen en over de vele goede contacten die werden gelegd met bezoekers uit de gehele wereld.

En er was nog een reden om tevreden te zijn: de German Airport Technology & Equipment E.V. (GATE) vierde zijn 25-jarig jubileum op de beurs samen met de leden. Daar kon NORD als actief lid natuurlijk niet bij ontbreken.

http://airport.nord.com