Nieuws –

NORD DRIVESYSTEMS voor het eerst op Tire Technology 2018

Voor meer dan honderd sectoren biedt NORD DRIVESYSTEMS gestandaardiseerde en individueel geconfigureerde oplossingen. De aandrijfspecialist uit Bargteheide wil zijn expertise, innovatiekracht en technische know-how nu ook inzetten voor de bandenbranche.

Tire Technology 2018

Bargteheide , 2018-02-07

Van 20 tot en met 22 februari is NORD voor de eerste keer aanwezig op de Tire Technology-beurs in Hannover, de belangrijkste beurs en conferentie in Europa voor bandenproductietechniek. NORD-directeur dr. Omar Sadi: "Als systeemaanbieder van intelligente aandrijfoplossingen bieden wij een totaalpakket van ontwerp tot productie en service uit een hand. Onze aandrijftechniek wordt gekenmerkt door een lange levensduur, een lage onderhoudsbehoefte, een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod en de hoogste energie-efficiëntie. Dat zijn eigenschappen waarvan nu ook de bandensector profiteert. Als een van de weinige fabrikanten produceren wij bovendien extrusieflenzen.

De Tire Technology wordt in 2018 voor de achttiende keer gehouden en is een must voor bedrijven in de bandenbranche.

U vindt NORD in stand 1006. Op 20 en 21 februari schenkt NORD vanaf 17.00 uur in de "Technologie Akademie" in paviljoen 36 (tussen de hallen 16 en 26) een kennismakingsbiertje.