Nieuws –

NORD België viert 30-jarig bestaan

De in 1987 in Zandhoven opgerichte vestiging is verantwoordelijk voor België en Luxemburg en maakt sinds vele jaren een sterke groei door.

Bargteheide , 2018-03-08

NORD België viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan. Als onderdeel van de internationale NORD-groep legt NORD België zich als verkoopkantoor sinds 1987 toe op de levering van de aandrijfproducten en -diensten van NORD DRIVESYSTEMS aan grote nationale machinefabrieken, dochterondernemingen van internationale machinefabrieken, en partnerbedrijven en eindgebruikers in geheel België en Luxemburg.

NORD België heeft zijn zetel in Zandhoven, ten oosten van Antwerpen, nabij de haven en (petro-)chemie rond Antwerpen en de industriële activiteit in de assen Antwerpen-Brussel-Charleroi en Gent-Antwerpen-Luik. De enthousiaste medewerkers van NORD België, waarvan velen al geruime tijd bij NORD werkzaam zijn, zijn sterk in co-engineering, waarbij producten worden ontwikkeld die wereldwijd hun weg vinden, onder andere naar China en India. Daarnaast werkt NORD België intensief samen met NORD Nederland, omdat het regelmatig voorkomt dat NORD België via Belgische machinefabrieken klanten in Nederland bedient, en omgekeerd.

NORD België maakt al vele jaren een stevige groei door. De inzet van de medewerkers en de positieve ontwikkeling van de economie in België en Luxemburg staan er ongetwijfeld garant voor dat NORD België ook in de komende dertig jaar een gezonde groei zal doormaken.