Nieuws –

Tire Technology 2018 - Succesvolle beurspremière

Van 20 tot 22 februari werd in Hannover de 18e Tire Technology gehouden. Voor de eerste keer nam ook NORD deel en presenteerde intelligente aandrijfoplossingen uit een hand.

Bargteheide , 2018-03-20

De Tire Technology is 's werelds belangrijkste vakbeurs voor de constructie, ontwikkeling en productie van banden en een "must" voor bedrijven in de bandenbranche. Meer dan 280 exposanten uit de gehele wereld presenteerden medio februari in Hannover hun actuele ontwikkelingen, de nieuwste producten en belangrijkste technologietrends. Voor het eerst stelde ook NORD zijn expertise, innovatiekracht en technische knowhow aan de internationale bandenbranche voor.

Dr. Omar Sadi, managing director van NORD: "Wij hebben jarenlange ervaring in de interne logistiek en meer dan 100 andere branches. Het is voor ons niet meer dan logisch om onze oplossingen nu ook aan de bandenindustrie aan te bieden.

Als systeemaanbieder voor intelligente aandrijfoplossingen presenteerde NORD zijn krachtige productportfolio voor aandrijftechniek, concepten voor energiebesparing en kostenoptimalisatie en het uitgebreide service-aanbod. Dr. Sadi: "De beurs heeft al onze verwachtingen overtroffen. De belangstelling van vakbezoekers, klanten en producenten was enorm en we hebben veel goede contacten gelegd. We zullen er volgend jaar zeker weer bij zijn."